T14-15 (2008)

Tapahtumat

T14-15 (2008)

Joukkueemme koostuu useita vuosia tavoitteellisesti jalkapalloa harrastaneista sekä muutaman kuukauden pelanneista reippaista nuorista. 

Tavoitteemme on toteuttaa toimintaa, jolla tuetaan mahdollisuutta kehittyä niin ihmisenä kuin jalkapalloilijana. Vaatimustasomme on kova erityisesti yrittämiseen liittyen, mutta jokaisen yksilön omat tavoitteet harrastuksen suhteen ovat ykkössijalla.

Joukkue harjoittelee noin viisi kertaa viikossa ja toimii tiiviisti yhteistyössä seuran muiden joukkueiden kanssa. Pelaajiamme käy pelaamassa niin T18 joukkueen kuin Naisten kakkosjoukkueen otteluissa. Seuran nuorempia tyttöjunioreita on taas mukana joukkueemme sarjaotteluissa. Lajiharjoittelun ohella teemme säännöllistä ja suunniteltua fysiikkaharjoittelua. Kaudella 2023 pelaamme T15 ykköstä sekä T15 kakkosta.

Joukkueeseen otetaan uusia pelaajia ja on mahdollista koska tahansa ilmoittautua kokeilujaksolle. Harjoitustapahtumissa ja joukkuetoiminnassamme edellytämme sitoutumista joukkueen Kaikki tekevät parhaansa -tavoitteeseen.


Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Ajankohtaista

Toimihenkilöt

Kokoonpano

Yhteistyössä


 
Rennot Reissut Oy
Kujansuu palvelut Oy