T2009-11

Tapahtumat

T2009-11

Hei sinä 2010 tai 2011 syntynyt tyttö!

Tule mukaan pelaamaan futista koulutettujen valmentajien johdolla, turvalliseen joukkueeseen ja seuraan!

Ikäluokkaamme voi tulla kokeilemaan jalkapalloa ensimmäistä kertaa tai hakemaan lisähaasteita pidempään jatkuneelle harrastukselle.

Joukkueemme pelaa ja harjoittelee yhtenä tasoryhmänä. Aluetason peleihin osallistumme yhdellä peliryhmällä, sarjoissa T13 Ykkönen ja P13 Nelonen. Talvikaudella 2022-2023 futsalissa sarjamme oli T13 Futsal-Ykkönen. Kauden aikana osallistumme myös muutamiin turnauksiin (Välipäiväturnaus, Pirkkahalliturnaus, SJK Cup, Wasa Cup, Nokia Girls Cup).

Muiden lajien harrastaminen ei ole este harrastamiselle joukkueessamme. Mikäli pelaaja, jolla on useampi harrastus, haluaa kilpailla tavoitteellisesti jalkapallossa, käydään harjoitustavoitteet (osallistumisaktiivisuus jne.) läpi yhdessä pelaajan, vanhempien ja päävalmentajan kesken.

Joukkueeseemme voi tulla kokeilemaan milloin tahansa. Ikäluokkamme tarjoaa kahden viikon ilmaisen koejakson uusille pelaajille. Kahden viikon aikana voitte tehdä rauhassa lopullisen päätöksen lajivalinnasta ja liittymisestä seuraan ja joukkueeseemme.

Joukkueessamme pelaa 17 iloista ja energistä tyttöä.

Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Ajankohtaista

Toimihenkilöt

Pelaajat