P8 (2015)

Tapahtumat

P8 (2015)

Hei sinä 2015 syntynyt poika! 

Tule mukaan pelaamaan futista koulutettujen valmentajien johdolla, turvalliseen joukkueeseen ja seuraan!

Ikäluokkaamme voi tulla kokeilemaan jalkapalloa ensimmäistä kertaa tai hakemaan lisähaasteita pidempään jatkuneelle harrastukselle.

Joukkueemme pelaa ja harjoittelee noin 40 pelaajaa joustavissa tasoryhmissä. Aluetason peleihin osallistumme 4 peliryhmällä, tasoilla 1, 2 ja 3. Joukkueemme osallistuu kauden aikana muun muassa seuraaviin turnauksiin: junnuliiga talvella Karhuhallissa, FC Rauman tammiturnaus, Pallo-Iirojen turnaus, Ilveksen pääsiäisturnaus, Musan pääsiäisturnaus, FC Ulvilan ToukoCup ja Musan oma Porin päivän turnaus. Muutama muukin turnaus saattaa olla ohjelmassa, näistä tiedotetaan pelaajille lisää myöhemmin.

Muiden lajien harrastaminen ei ole este harrastamiselle joukkueessamme.

Joukkueeseemme voi tulla kokeilemaan milloin tahansa. Harjoitukset on kahdesti viikossa. Ikäluokkamme tarjoaa kahden viikon ilmaisen koejakson uusille pelaajille. Kahden viikon aikana voitte tehdä rauhassa lopullisen päätöksen lajivalinnasta ja liittymisestä seuraan ja joukkueeseemme.

Jos haluat aloittaa joukkueessamme, otathan yhteyttä joukkueenjohtaja Katja Auviseen, puh. 0407700505, sähköposti katja.auvinen85@gmail.com


Seuraa meitä instassa, @musansalama2015. Lämpimästi tervetuloa mukaan toimintaamme!

Ajankohtaista

Toimihenkilöt

Pelaajat