P10 (2013)

Tapahtumat

P10 (2013)

Hei sinä 2013 syntynyt poika!

Tule mukaan pelaamaan futista koulutettujen valmentajien johdolla, turvalliseen joukkueeseen ja seuraan!

Ikäluokkaamme voi tulla kokeilemaan jalkapalloa ensimmäistä kertaa tai hakemaan lisähaasteita pidempään jatkuneelle harrastukselle.

Joukkueemme pelaa ja harjoittelee joustavissa tasoryhmissä. Aluetason peleihin osallistumme 3 peliryhmällä, tasoilla 1, 2 ja 3. Joukkueemme osallistuu kauden aikana muun muassa seuraaviin turnauksiin: toukokuussa Fc Ulvilan järjestämään Helacupiin. Lisäksi suunnitelmana on järjestää joukkueen oma turnaus sekä osallistua muutamaan muuhunkin turnaukseen vielä kauden aikana.

Muiden lajien harrastaminen ei ole este harrastamiselle joukkueessamme. Mikäli pelaaja, jolla on useampi harrastus,  haluaa kilpailla tavoitteellisesti jalkapallossa, käydään harjoitustavoitteet (osallistumisaktiivisuus jne) läpi yhdessä pelaajan, vanhempien ja päävalmentajan kesken.

 Joukkueeseemme voi tulla kokeilemaan milloin tahansa. Ikäluokkamme tarjoaa kahden viikon ilmaisen koejakson uusille pelaajille. Kahden viikon aikana voitte tehdä rauhassa lopullisen päätöksen lajivalinnasta ja liittymisestä seuraan ja joukkueeseemme.


Vietämme myös kentän ulkopuolista aikaa yhdessä joukkueen virkistyjäisten muodossa. Tällä kaudella olemme käyneet mm. uimahallissa ja viettäneet leffailtaa yhdessä. Suunnitteilla on vielä ainakin mennä yhdessä pelaamaan frisbeegolfia ja järjestää joukkueen ensimmäinen yön yli leiri Tammen leirikeskuksessa.


Lisätietoja joukkueen toiminnasta voit kysyä joukkueenjohtaja Hannalta ja päävalmentaja Akilta.

•Hanna Peltola, hannaelisabetp@gmail.com / 044-3728873

•Aki Pietikäinen, aki.pietikainen@musansalama.fi / 046-6128657


Voit liittyä seuraamaan menoamme myös Instagramissa @musansalama13.


Tervetuloa mukaan toimintaamme!

Ajankohtaista

Toimihenkilöt

Pelaajat