Jatkuuko nigerialaisten ilotulitus perjantai-iltana Naantalin auringossa? – Musan Salama kohtaa VG-62:n

Musan Salaman miesten edustusjoukkue matkustaa perjantai-iltana Naantaliin. Vastaan asettuu VG-62, joka on pelannut lohkossa tähän asti kaksi ottelua ja voittanut molemmat. Salama on sarjakärjessä: neljästä ottelusta on otettu yhtä monta voittoa.

Salama on lähtökohtaisesti ottelussa ennakkosuosikki, mutta naantalilaisten riveistäkin löytyy kiinnostavia pelimiehiä. Yksi heistä on TPS:n junioriputken käynyt ja sittemmin Salon Palloilijoissa pelannut hyökkääjä Eetu Leppänen. Leppänen iski kaudella 2019 Kakkosessa viisi maalia. Myös puolustuksen monivuotinen luottomies Onni Ojala on sellainen pelaaja, joka varmasti pitää mielellään musalaisten näppärän hyökkäyspelaamisen aisoissa.

Muutenkin VG:n kokoonpanon runko on pysynyt viime vuosina hyvin samanlaisena, ja useammalla pelaajalla ohjelmassa on talvilajina futsalia.

Nigerialaiset liekeissä

Porilaiset voivat odottaa tehoja tutulta osastolta, nigerialaisilta. Koko nelikko on ollut alkukauden ajan varmaotteinen, ja voi odottaa että esimerkiksi Simeonilla ja Akinpelulla on kovasti maalinälkää perjantai-illan otteluun. Samaten esimerkiksi Eemil Hietava on ollut kovassa lyönnissä viime viikkojen ajan.

Ottelu Naantalissa alkaa kello 19. Ottelun lopputuloksesta kerrotaan verkkosivuilla illalla.

Kuvateksti: Alkukauden kuva. Siinä vastustaja lentää helposti pyrstölleen, kun nigerialaiset tulevat. (Kuva Veganik Photography.)