Aleksi Koskisesta B-poikien vastuuvalmentaja
11.11.2017 13:40 Uutiset / B-pojat

Musan Salaman B-poikien uutena vastuuvalmentajana aloittaa Aleksi Koskinen.

Musan Salaman B-poikien joukkueen uudeksi vastuuvalmentajaksi on nimetty Aleksi Koskinen. Vuonna 1992 syntynyt Koskinen on Musan Salaman omia junioreita. Hän on käynyt läpi käytännössä koko MuSa:n junioriputken, viisivuotiaasta B-poikiin asti. A-ikäisenä Koskinen edusti PoPa:a.

Porissa koko ikänsä asunut Koskinen on koulutukseltaan tradenomi (SAMK/2016) ja hän työskentelee markkinointialalla.

- On ilo päästä muutaman vuoden tauon jälkeen takaisin Musan Salaman organisaatioon. Tunnelmat ovat tässä vaiheessa innostuneet. Joukkueen johtoryhmä vaikuttaa todella innostuneelta. Meillä on joukkueen aloituspalaveri takana ja harjoitukset pyörähtävät käyntiin joulukuussa. Tarkoituksena on saada alle hyvä harjoitustalvi, joka valmistaa meitä joukkueena kesää varten. Odotukset kesää kohtaan ovat todella positiiviset, summaa Koskinen tuntemuksiaan.

- Joukkueen pääluku on tässä vaiheessa noin kolmekymmentä pelaajaa. Tarkoitus on, että kaikille löytyy kauden aikana peliaikaa, ja tällä hetkellä pohditaankin sitä, että lähdetäänkö kauteen kahdella ryhmällä. Tähän vaikuttaa luonnollisesti vielä se, minkälaisella ryhmällä seuran A-nuorten joukkue lähtee tulevaan kauteen, Koskinen jatkaa.

B-poikien tulevan kauden valmennustiimi on kokonaisuudessaan kasassa. Koskinen apuna joukkueen valmennustehtävissä toimivat Jere Ahonkivi, Marko Hanhilampi sekä Niko Järvenpää. Joukkueenjohtajana toimii Teppo Niinisalo.

Kaudella 2018 B-poikien joukkue koostuu vuosina 2001-2002 syntyneistä pelaajista.


   
Lisää uutisia
B-pojat
«  Tammikuu   »
Kategoriat