Iso haaste edessä Suomen Cupissa

Tiistaina Urheilukeskuksen Tekonurmella kello 19:00 alkaen, vastaan asettuu tuttu joukkue, tällä hetkellä kuitenkin kaksi sarjatasoa ylempänä pelaava SalPa. Syksyllä pelattiin vastakkain MuSan voitettua pelin, mutta niin vain joukkueiden suunta vei eri sarjoihin kauden päätteeksi. SalPa on aloittanut Ykkösen kotivoitolla, perjantaina joukkue kuitenkin taipui SJK Akatemialle, joten pisteitä joukkue on kerännyt 3. Sillä sijoittuu Ykkösen sarjataulukossa tällä hetkellä sijalle 4. Joukkueet kohtasivat myös viime vuonna Suomen Cupissa, jolloin Tero Suonperän valmentama joukkue päätti Musan Cup taipaleen.

SalPa on fyysinen joukkue, joka pelaa yksinkertaista ja suhteellisen kovaa peliä. Puolustuslinjan muodostavat Joonas Meura, Michael John sekä Frans Grönlund ovat kaikki isoja ja fyysisiä toppareita. Wingbackeilta löytyy vauhtia ylöspäin mutta löytyykö nöyryyttä tulla alaspäin kaksi sarjatasoa alemman tason vastustajaa vastaan. Tässä lienee se paikka, johon MuSakin haluaa iskeä, laitojen kautta isoihin tiloihin ja päästä haastamaan puolustuslinja nopeiden laitureiden kautta. Akatemiaa vastaan Michael John väläytti vaarallisuuttaan erikoistilanteissa voittaen suvereenisti pääpallon kulmatilanteessa nikaten pallon maaliin. Muut vaaralliset ja huomioon otettavat pelaajat on vauhdikkaat Oskari Jakonen, Jesse Huhtala ja Elmo Heinonen sekä keskikentän Mikke Louhela.

MuSa on keskellä kovaa peliputkea. Joukkue oli perjantaina Maskussa, kolmosen pelissä, joka oli erittäin fyysinen ja kova otatus nuorille pelaajille. MaPS otti pelaajilta luulot pois ja tuo ottelu toimikin hyvänä muistutuksena ja opetuksena siitä, että miesten peleissä fyysisyys on läsnä koko ajan. Sunnuntaina osa joukkueen pelaajista pelasi Espoossa P20 -joukkueen mukana Pöxyjä vastaan. Tästä ottelusta tuloksena oli hieno 3-5 voitto. Nyt on siis se kaikista kovin peli vielä tulossa tiistaihin, sen jälkeen joukkue saa hieman huilata, sillä perjantain KaaPo-pelille etsitään uutta ajankohtaa, sillä Kaapo sai Palloliitolta luvan tälle siirrolle aseteltuaan oman Suomen Cupin ottelunsa tulevalle lauantaille.

MuSan terveystilanne on peliruuhkaan nähden erittäin hyvä, pelaajat ovat valmiina haastamaan SalPan täysillä. Joukkueen uudet pelaajat palavat innosta päästä peliin mukaan (Nuoruuden intoa ja kokemusta joukkueen riveihin | Musan Salama) . Toivottavasti kovatasoinen vastustaja saa ihmiset runsain joukoin liikkeelle tekonurmelle tiistaina.

Liput otteluun on 10€ aikuisilta/7€ eläkeläiset. Musan pelaajat ja toimarit päässee jäsenkortilla – sen saa My clubista näytettyä. Myös alle 16-vuotiaat pääsevät peliin ilmaiseksi. Kausikortilla pääsee peliin ja loppukauden kausikortteja on myynnissä myös kentällä. Tule kannustamaan MuSa jatkoon!!

Ottelu nähdään myös Ruudulta. 25.4.2023 MuSa – SalPa stream | Ruutu sekä sk24.fi verkkosivuilta. Futis on kuitenkin parasta livenä!