Härkäviikon launtaipelistä voitto- MiFK kaatui 5-0

Musan Salaman miesten edustusjoukkue kohtasi aurinkoisen lauantain iltapäiväpelissä Maarianhaminan IFK:n kakkosjoukkueen. Ottelu pelattiin poikkeuksellisesti Karhuhallissa. Musan kentän nurmi ei vielä ole pelikunnossa, mutta toivottavaa on, että seuraavassa kotipelissä 24.5 MuSakin pääsee omalle kentälleen. MiFkin peliaika oli laivamatkoista johtuen erittäin rajoittunut ja nyt päällekkäisyyksiä sattui myös muille kentille.

MuSa tuli peliin hienon keskiviikkoisen cup-matsin jälkeen erittäin terävästi. Karhuhallin kenttä on kooltaan pienempi ja lisäksi reunoilla olevat verkot nopeuttavat peliä mutta samalla vaikeuttavat tiettyjä pelimalleja. MuSa liikutti palloa alussa erittäin hyvin, ja hieman onnekkaalla vihreäpaitaisesta topparista pomppineella pallolla Simeon pääsi läpiajoon, josta Simo laittoi pallon sisään jo ottelun kuudennella minuutila. Ottelun toinen maali syntyi Juuso Marttilan hienon nousun jälkeen. kulmapotkusta, jossa pomppuihme Adeleke nousi korkeimmalle ja laittoi pallon toistamiseen tällä viikolla maaliin.

Peli pysyi sitkeästi 2-0 lukemissa pitkään toiselle puoliajalle. Jaakko Lakkamäki otti MuSan maalissa pari hienoa torjuntaa MIFK:n lähennellessä MuSan maalia ajoittain erittäinkin vaarallisesti.

– Tultiin ihan hyvin peliin ja saimme tehtyä alkuun pari maalia. Sen jälkeen pallotempo putosi alas. Ei saatu oikein maalintekoyrityksiä eikä edetty silloinkaan kun olisi siihen ollut paikkaa. Pelin kuva pysyi oikeastaan samana pitkään, että pidimme paljon palloa. Tärkeintä tästä pelistä oli 3 pistettä. Sunnuntaina päätetään härkäviikko Vaasassa P20 kärkiottelussa.

Toisella puoliajalla lukemia koristeltin vielä kulmapotkusta, jossa pomppuihme Adeleke nousi korkeimmalle ja laittoi pallon toistamiseen tällä viikolla maaliin. Neljännen maalin teki jälleen SImeon ja viidennessäkin Simeonilla oli vahvasti jalkansa pelissä mutta tarjoili epäitsekkäästi tilanteen Abakselle, joka kirjautti näin myös nimensä maalintekijätilastoon.

Samuil Giergiev sai pienen tällin n. 30 minuutin kohdalla ja jätti kentän, muuten isommilta loukkaantumisilta vältyttiin ja lopussa päästiin kierrättämään materiaalia laajastikin.

Seuraava MuSan ottelu on VG-62 Naantalissa ensi viikon perjantaina. Kotipelit jatkuvat 24.5 Piffeniä vastaan(Musan kenttä). Lisäksi jännitystä ensi viikkoon tuo 16.5 oleva Suomen Cupin arvonta.