Tommi Levola aloittanut 2011 syntyneiden vastuuvalmentajana
11.2.2019 8:41 Uutiset / Jaoston pääsivusto

2011- syntyneiden valmennustiimi

Valmennuspäällikkö Matti Santahuhta on tyytyväinen 2011 syntyneen ikäluokan vasta aloittaneeseen tiimiin. Joukkueen vastuuvalmentajana aloittaa Tommi Levola, joka samalla aloittaa C+ Vat - koulutuksen.

Joukkue harjoittelee maanantaisin sekä torstaisin klo 16.45 - 18.15. Mukana on jo 36 innokasta pelurinalkua.


Tiimin muut jäsenet ovat

Ville Hämäläinen. Ville pelasi aktiivisesti ToVessa 1989-2005 ja sen jälkeen puulaakifutista enemmän tai vähemmän harrastusmielellä. Ville lähti valmennukseen mukaan oman pojan harrastuksen kautta. Suoritettuna on E-valmennuskurssi, ja nyt käynnissä on futisvalmentajan starttikoulutus. Siviilissä Ville on keittiömestari ja yrittäjä.

Ville Junttila.Villen pelaajatausta löytyy oiskeluajoilta puulaakitasolta, joukkuelajeista pesä- ja lentopallo ovat junioriajoilta tutumpia. Ville on mukana valmennushommissa apukäsinä ja mahdollistamassa poikien harrastusta, Menossa on futisvalmentajan starttikoulutus. Koulutukseltani olen DI ja ammatiltani tiiminvetäjä.

Joni Kuusisto. Aktiiviuraa löytyy pelaajana ja se on alkanut vuonna 1991 ja jatkuu: jalkapallossa seuroja ovat olleet PPP, ToVe, MuSa, TPV, Puistolan Urheilijat & FC Ankkalinna ja taso parhaimmillaan miesten 2. divaria, futsalin puolella hän on pelannut MuSassa, FC Raumassa ja PTU:ssa liigaa, ykköstä ja kakkosta. Joni on toiminut maalivahtivalmentajana naisten liigassa NiceFutiksessa ja MuSan maalivahtitallissa, futsalissa MuSan miehissä ja naisissa. Junnuvalmennukseen hän lähti nyt mukaan oman pojan harrastuksen myötä, ja on myös mukana futisvalmentajan starttikoulutuksessa.

Jaani Mantere. Jaani pelasi junnufutiksensa 1980-luvulla Meri-Porissa ja harrastanut puulaakipalloilua asuinpaikan myötä kolmessa eri kaupungissa. Nykyisin eläkkeellä pelihommista eri vammojen takia, mutta osallistuu valmennushommiin poikien harrastuksen myötä. Futisvalmentajan starttikoulutuksessa mukana. Futiksen ulkopuolella Jaani on hoitaja ja basisti.

Olli Piira. Aktiivista pelaajataustaa on vuosilta 1987-2016 (kasvattajaseurana HaPo, muista tärkeimpinä MuSa A ja Musa 2). Oman pojan harrastuksen myötä nyt mukaan valmennuskuvioihin. Takana on E-valmennuskurssi ja menossa futisvalmentajan starttikoulutus.

Janne Santala. Futiksessa pelaajaura jäi 1980-luvun pariin nappulavuoteen, lentopalloa alasarjoissa 1990-luvun lopulla Valkeakoskella ja 2010-luvun alussa Porissa. Nyt futisvalmennukseen mukaan oman pojan harrastuksen myötä ja tasoittamaan muiden valkkujen huippuosaamista. Janne toimiii junnuohjaajana myös lentiksessä. Siviilissä olen SAMKin opiskelijapalveluiden tirehtööri ja intohimoinen leuanvetäjä.

Markus Vandell. Takana on noin 10 vuotta futista aktiivipelaajana PoPassa, Jazzisa ja ToVessa, puulaakipelailu jatkuu. Junnuvuosina myös pelattua jääkiekkoa. Mukaan valmennustiimiin joukkueessa pelaavan pojan myötä.

Juha Veneranta. Pelasi maalivahtina Salamantereissa ja RuoVissa nelosdivaria joskus vuonna viis. Sen jälkeen erotuomarina jalkapallossa ja jääkiekossa, joista jälkimmäisessä päätuomaroi liigassa viime vuosituhannella. Nykyisin valmennuksessa pojan harrastusten mukaan sekä futista että lätkää. Työpaikka on Ahlsell Oy:llä myyntipäällikkönä.


Valmennustiimi toivottaa innokkaat pelurit mukaan harjoituksiin!!


   
Lisää uutisia
Futsal
«  Huhtikuu   »
Kategoriat