Vuoden viimeinen koitos

MuSaFutsal saa vuoden viimeiseen otteluunsa vieraaksi pirteästi esiintyneen RaiFun ​​​​​​​

Kalenterivuosi vetelee viimeisiään ja joulu odottaa oven takana, mutta naisten liigassa pelataan vielä aimo annos pelejä viikonloppuna. Kolme joukkuetta pelaa tuplaottelut ja Ylöjärven Ilves huilaa. Joulutauolle siirrytään liigan puolivälissä, jolloin kaikki joukkueet ovat pelanneet 11 ottelua. MuSaFutsal saa vieraakseen liigatulokas RaiFun, jonka esitykset ovat olleet syyskierroksella positiivisia. Porilaiset ovat liigan piikkipaikalla. 30 mahdollisesta pisteestä MuSaFutsal on kerännyt 27. Ainoa pistemenetys tuli viime sunnuntaina, kun HIFK FS tuli Poriin vain puolustamaan matalalta ja iskemään vastaiskuilla. Daniela Tjederin hattutempun siivittämänä IFK lähti kohti stadin kirkkaita valoja 0 - 4 (0 - 3) voitto mukanaan.

RaiFu pelasi myös sunnuntaina ja yllätti GFT:n kotikentällään. Loppulukemat olivat 5 - 3 (3 - 1). Ella Mäki teki hattutempun. Sekään ei kuitenkaan riittänyt joukkueen parhaan pelaajan titteliin, sillä tolppien välissä pelannut Eveliina Koskela nollasi useaan otteeseen vieraiden tähtipelaajien laukaukset. RaiFu taistelee playoff-viivan paremmalla puolella tällä hetkellä sijoituksen ollessa kahdeksas. Viidestä ensimmäisestä ottelustaan kymmenen pistettä kerännyt RaiFu ehti tuon jälkeen hävitä neĺjästi ennen kuin GFT joutui nöyrtymään Kerttulassa.

MuSaFutsalin Jasmin Ylikraka taistelee koko liigan pistepörssin kärkipaikasta. Tällä hetkellä hän on toisena tasapisteissä FTK:n Tiia Juntikan kanssa. Ylikraka on tehnyt syyskaudella tehot 8+13=21. Netta Hannula puolestaan taistelee maalikuningattaruudesta. Tjeder (13 maalia) jälkeen toiseksi eniten osumia on juuri Hannulalla (12 maalia). RaiFun tehokkain on ollut Tiiu Laaksonen tehoilla 5+7=12. Maaliahnein on ollut Ella Mäki (8+1=9). Samaan pistemäärään on yltänyt Sanja Ketola (5+4=9).

MuSaFutsal ja RaiFu eivät ole koskaan kohdanneet, mutta vieraiden kokoonpanosta löytyy Mirena Pihl, joka oli voittamassa SM-pronssia MuSaFutsalissa kaudella 2015-16. Yhteensä 15 ottelua tehoin 4+5=9 Porissa esiintynyt Pihl siirtyi täksi kaudeksi TuTosta Raisioon.

Lipunmyynnin yhteydessä tarkastetaan koronapassi, joten valmistaudu todistamaan henkilöllisyytesi. Urheilutalolla on lauantaina ruuhkaa, mutta riittävä käsihygienia ja turvavälien noudattaminen on tärkeää. Suosittelemme myös vahvasti maskin käyttöä.

MuSaFutsal - RaiFu La 18.12 klo 15.00!


Kuva: Pekka Tuominen

Kuva: Pekka Tuominen