Viimeistä viedään Cupissa

Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com

Musan Salaman edustusjoukkue jatkaa huomenna perjantaina 19. helmikuuta tämän vuoden cup-taivaltaan vielä yhden ottelun verran. Ottelu pelataan Karhuhallissa klo 19 ja vastustajaksi saapuu EIF Tammisaaresta.

Vaikka Salama onkin jo menettänyt mahdollisuutensa cupissa jatkoon niin tämäkin ottelu näyttelee tärkeää roolia sarjakauteen valmistautumisessa ja joukkue varmasti haluaa näyttää tasonsa kahden niukan vierastappion jälkeen. On joka tapauksessa hienoa, että ylipäätään näin korona aikana päästään pelaamaan.

- Hienoa, että päästään pelaamaan vaikka pelaajapuolella pientä haastetta onkin. Useammalla pelaajalla on pientä vaivaa joiden kanssa ei tässä vaiheessa oteta mitään riskejä. Myös pientä sairastelua on ilmassa, mutta onneksi tulokset koronan osalta ovat olleet negatiivisia, toteaa päävalmentaja Ville Ulanen.

Harjoituskaudella kaikki tapahtumat ovat varsinkin valmennukselle tärkeitä, koska pelaajat pystyvät antamaan näyttöjä kun aletaan muodostaa niin sanottua ihannekokoonpana.

- Hieno nähdä pelaajia antamassa näyttöjä ja venymässä seuran puolesta. Kyllä meillä on selkeä ajatus siitä miten haluamme pelata ja mitä halutaan joukkueena saavuttaa. Yksilöpuolella saadaan kokeiltua muutamaa pelaajaa uudessa roolissa, jatkaa Ulanen.

Tämän pelin jälkeen cup-ottelut siis päättyvät tältä vuodelta mutta valmistautuminen kesään jatkuu. Vuosi on ollut koronan takia poikkeuksellinen mutta Salamassa toiminta on suunniteltu tilanteen mukaan.

- Matsin jälkeen palautellaan lauantaina yhteistyökumppani tanssikoulu Tankalla ja sen jälkeen siirrytään viikon tauolle yhteisestä harjoittelusta. Sen jälkeen palaamme treenipelien kimppuun päivitetyllä suunnitelmalla ja toivottavasti silloin saadaan vaivaiset pelaajat taas takaisin mukaan, päättää ottelun aattona Ulanen.

Peli näkyy jälleen Ruudussa.