Viimeinen matkapeli tänä vuonna

Vuoden viimeisen reissupelin päämäärä on Tampere, jossa kohdataan ACE

Lauantaina MuSaFutsal kohtaa kauden kahdeksannessa ottelussaan vieraskentällä AC Estudiantesin Tampereella. Ottelu käynnistyy Tamppi-Areenalla klo 14.00. MuSaFutsal lähtee otteluun sarjakakkosena tasapisteissä johtajan Ilveksen kanssa. Kumpikin on kerännyt pelaamissaan otteluissaan 15 pistettä. ACE löytyy yhden pykälän porilaisten takaa kolmannelta sijalta. Eroa joukkueilla on kaksi pistettä.

Viime viikonloppuna MuSaFutsal pelasi kotonaan KaDy:a vastaan. Heikon alun jälkeen homma lähti rullaamaan, mutta ratkaisu saatiin vasta jatko-ottelussa. KaDy johti ottelua jo 2 – 0 reilun kahden minuutin jälkeen. Ennen taukoa MuSaFutsal tuli maalin päähän ja tasoitti ottelun toisen jakson puolivälissä. Varsinaisen peliajan loppu oli ihan yhtä päätä, mutta maalia ei kotijoukkue pysttynyt tekemään. Jatko-ottelussa KaDy romahti ja MuSaFutsal iski kolmesti ja jätti kaksi pistettä Poriin lukemin 5 – 2 ja. 2 – 2 (1 – 2). Elina Setälä iski ottelussa neljä maalia. Netta Hannula syötti kolme osumaa. ACE pelasi viime viikonloppuna kahdesti. Ensin lauantaina joukkue kaatoi Team Vanpan vieraissa lukemin 1 – 4 (0 – 1) Noora Terhon tehdessä kaksi osumaa. Sunnuntaina joukkue kärsi yllätystappion kotonaan liigajumbo FC OPA:lle lukemin 3 – 4 (3 – 2). Voitto oli OPA:n kauden ensimmäinen.

Joukkueet ja eritoten valmentajat niin MuSaFutsalin Juha Helander kuin ACE:n Jussi-Pekka Penttinen tuntevat toisensa hyvin. Kumpikin edellä mainituista on myös maajoukkueen valmennusryhmässä. Myöskin viime kausien aikana on useasti pelattu vastakkain. Viime kaudella jopa neljä kertaa. Kaksi kertaa liigassa ja kerran Futsal Cupissa. Futsal Final Fourissa tuli neljäs kohtaaminen. Liigassa kohtaamiset menivät kotijoukkueille. Porissa MuSaFutsal voitti rankkareiden jälkeen ja Tampereella ACE oli voitokas varsinaisella peliajalla. Futsal Cupissa MuSaFutsal haki Tampereelta voiton, mutta joukkueet kohtasivat kuitenkin vielä Futsal Final Fourissa välierävaiheessa, josta finaaliin eteni MuSaFutsal rankkarikisan jälkeen. Joten voidaan todeta, että joukkueiden ottelut ovat vähämaalisia ja tasaisia.

MuSaFutsalin Netta Hannula johtaa koko liigan pistepörssiä. Hannula on alkukaudella summannut tehot 8+7=15. Elina Setälä on kahdessa pelaamassaan ottelussa tehnyt tehot 5+1=6 ja on porilaisten toiseksi tehokkain. Voidaan siis todeta, että Setälän paluu loukkaantumisen jälkeen on ollut tehokas. Alina Virtala on tehoilla 4+1=5 joukkueen sisäisen pörssin kolmas. ACE:n tehokkain on ollut Sini Lauermaa, jonka saldo näyttää tehoja 8+2=10. Ilveksen paidan kesällä ACE:n paitaan vaihtaneen Jonna Kykkäsen saldo on 4+0=4, joka riittää ACE:n tilastossa toiseen tilaan.

MuSaFutsalin kokoonpanosta puuttuvat viikonloppuna tämän tiedon mukaan vain Jasmin Ylikraka sekä Elli Helander.

Ottelu saattaa näkyä futsal-liiga.tv:stä, mutta varmuutta asiasta ei vielä ole. MuSaFutsalin twitter kuitenkin palvelee tuttuun tapaan. Palloliiton liveseuranta sekä YLE:n teksti-tv sivu 289 on myös reaaliajassa seuraamassa tapahtumia Tampilta.

Viikonlopun ohjelma kokonaisuudessaan:
La 7.12 klo 14.00 ACE – MuSaFutsal
La 7.12 klo 15.00 FC OPA – FTK
La 7.12 klo 16.00 YIlves – Ilves FS
Su 8.12 klo 13.00 FC Sport – Team Vanpa
Su 8.12 klo 13.00 GFT – KaDy