Välieräpaikka varmistui voitolla

MuSaFutsalin vierailut KaDyn vieraana Jyväskylässä ovat olleet vähämaalisia edellisillä kausilla, eikä tämä ottelu tehnyt poikkeusta. MuSaFutsal haki kolme pistettä lukemin 0 – 2 (0 – 2) ja maalintekijöinä olivat Alina Virtala ja Jasmin Ylikraka. Voitto varmisti paikan mitalipeleissä

Vieraat halusivat hallita palloa heti alusta saakka, ja KaDy tyytyi puolustamaan tarkasti keskialueelta lähtien. MuSaFutsal loi alkuun tilanteita ja kotijoukkue oli pakotettuja rikkomaan. Jasmin Ylikraka oli alati vaarallinen, kun hän pääsi vauhtiin. Laukaukset karkasivat aluksi vain ohi maalin. Ottelun avausmaali nähtiin vapaapotkusta melko keskeltä noin kahdeksasta metristä. KaDy-vahti Martta Perälä oli voimaton Alina Virtalan edessä, mutta sanottakoon, että vieraat olivat loistavasti maskissa. KaDyn virhetili täyttyi jo hyvissä ajoin ja kuudes virhe tuli ajassa 16.37. Mira Laurila pääsi yrittämään kympin täplältä, mutta veto suuntautui ohi maalin. Reilu minuutti myöhemmin Elli Helander pelasi Jasmin Ylikrakan vauhtiin laidalle. Ylikraka pommitti sellaisen vasemman jalan pommin takayläseen, että Perälälle ei jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin kaivaa pallo verkosta. Syöttöpiste oli Helanderin ensimmäinen tehopiste liigassa. Jakson loppupuolella Laurila pääsi yrittämään kympiltä toistamiseen. Tällä kertaa veto kolahti poikkipuuhun. KaDy loi myös riittävästi tilanteita, mutta viimeistely ontui ja pahasti. Tauolle lähdettiin vierasjohdossa 0 – 2.

Toiselle jaksolle KaDy tuli terävämmin. Tekopaikkoja tuli tälläkin jaksolla riittävästi, mutta edelleen oli viimeistelyssä toivomisen varaa. MuSaFutsal-vahti Siiri Lilja pelasi tänään myös vakuuttavasti. MuSaFutsal pyöritti palloa omassa päässä pitkiä pätkiä. Tilanteitakin syntyi, mutta Perälä torjui tänään kaiken otettavissa olleet. Maaleja ei toinen jakso tarjonnut, vaikka KaDy yrittikin hakea maaleja viimeiset viisi minuuttia viidellä kenttäpelaajalla. Lilja ei ole päästänyt maaliakaan Jyväskylän monitoimitalolla pelaamissaan liigaotteluissa. Voiton myötä kolme pistettä matkaa Poriin. Joukkueiden parhaina palkittiin Aada Vähäkangas (KaDy) ja Jasmin Ylikraka (MuSaFutsal).

Runkosarjan voitosta lähdetään taistelemaan ensi viikolla, jollei jo päivän myöhempien otteluiden tulokset ole suotuisia. Runkosarja lyödään pakettiin kotiottelulla ACE:a vastaan ensi viikon lauantaina klo 13.00 alkaen Porin Urheilutalolla.