Tuttu isokokoinen hyökkääjä vahvistaa hyökkäystä - loput harjoitusottelut julki

Mati jatkaa MuSassa. (Kuva: UrheiluSuomi.com)

Mati jatkaa MuSassa. (Kuva: UrheiluSuomi.com)

Matias Koskinen jatkaa MuSan hyökkäyksessä - harjoituskauden ottelut julki

Vielä viimeinen sopimusjulkistus ennen joulua. MuSa ja Matias Koskinen ovat tehneet jatkosopimuksen ensi kaudesta. Lähes kaksimetrinen 25-vuotias Koskinen tuo MuSan hyökkäykseen kokoa ja erityisesti vaarallisuutta boksin sisälle muun muassa pääpalloihin. Mati tuo myös maalintekovoimaa, kaudella 2018 mies viimeisteli kymmenen osumaa Kakkosessa ja teki Ykkösen nousukarsinnoissa tärkeän tasoitusosuman. Viime kaudella mies pelasi Ykkösessä 21 ottelua tehden niissä yhden maalin. Nyt heikon kauden jälkeen Mati lähtee hakemaan parempaa tuloksellisesta kautta työnteon kautta:

"Hieno jatkaa MuSassa ensi kaudella! Joukkueessa on hyvä meininki sekä laadukasta tekemistä. Ensimmäinen treenijakso takana ja erittäin hyvät fiilikset, kun on päässyt takaisin kentille."

"Ensi kauteen lähden erittäin nälkäsenä itselle vähän tuloksellisesti heikon kauden jälkeen. Maalien muodossa on tarkoitus auttaa joukkuetta, sekä myös olla fyysisesti ja henkisesti vahvempi kuin viime kaudella. Kaksinkamppailuihin tulen menemään kovempaa, kun koskaan ennen vähän!"

Toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi odottaa myös, että ensi kaudella nähdään se tuttu Koskinen, joka aiheuttaa harmaita hiuksia vastustajalle boksin sisällä:

"Matias Koskinen on juniorien keskuudessa suosittu ja helposti lähestyttävä pelaaja. Viime kausi jätti Koskiselle hampaankoloon ja tämä näkyi jonkun verran turhautumisena peleissä. Tulevana kautena haluamme nähdä hämmennystä ja vaarallisuutta 16 alueella, jossa Koskisen ominaisuuksilla on mahdollista aiheuttaa. Matias tietää nyt mitä Ykkönen vaatii ja tekee sen mukaisesti töitä talvella."

Tämän hetkinen sopimustilanne:

Maalivahdit: Tomi Mikkelsson, Olli Hakanpää

Puolustus: Antti-Pekka Pihlainen, Jussi Välilä, Joonas Lakkamäki

Keskikenttä ja hyökkäys: Joni Lämsä, Juuso Rantala, Samuli Virtanen, Juho Montola, Rudi Dieter, Santeri Tähkä, Matias Koskinen, Arttu Virtanen ja Aleksi Leppänen

Lisäksi edustuksen ringissä tällä hetkellä harjoittelee Rasmus Simula, Farshad Malekyar, Eetu Levonen, Kristo Niinisalo ja Jere Kontio.

---

Harjoitusottelut Suomen Cupin lisäksi on nyt myös sovittu:

Su 19.1 - Harjoitusottelu - Tove-MuSa - klo 19.30 - Karhuhalli

Su 26.1 - Suomen Cup - MuSa-KTP - klo 19.00 - Karhuhalli

La 1.2 - Suomen Cup - MyPa-MuSa - klo 13.00

Pe 7.2 - Suomen Cup - MuSa-MP - klo 19.00 - Karhuhalli

Pe 14.2 - Suomen Cup - MuSa-Gnistan - klo 19.00 - Karhuhalli

La 22.2 - Suomen Cup - EIF-MuSa - klo 14.00

La 7.3 - Harjoitusottelu - FC Jazz-MuSa - klo 18.30 - Karhuhalli

La 14.3 - Harjoitusottelu - MuSa-??? - klo 13.00

To 26.3 - Harjoitusottelu - MuSa-Pallo-Iirot - klo 18.00 - Tekonurmi

Ke 1.4 - su 5.4 - harjoitusleiri, jossa pelataan yksi ottelu. Tästä lisää myöhemmin.


Kommentit