TPS-ennakko - Taistelu Länsirannikon herruudesta jatkuu

Sarjakakkonen TPS vieraaksi - samalla kauden toinen kolmannes pakettiin

MuSa saa lauantaina vieraakseen sarjakakkosen TPS:n, kun Ykkösen kärkipään kamppailu alkaa klo 17 Porin Stadionilla. Hyvässä vireessä oleva TPS saapuu Poriin kahden pelin voittoputkessa ja seitsemästä edellisestä pelistä se on hävinnyt vain yhden, *rumpujen pärinää*, se tuli FC Hakaa vastaan. Tuon lisäksi se on hävinnyt koko kauden aikana vain kahdesti, porilaisille sekä MYPA:lle.

Kesäkuussa MuSa antoi hyvän muistutuksena turkulaisille siitä, että ei näitä pelejä pelkästään paperilla voiteta. Tuolloin MuSa kävi ryöstämässä pisteet Turusta 1-2 lukemin. Lauantaina kuitenkin nähdään aivan varmasti nälkäinen TPS.

Siirtoikkunan aikana TPS on vahvistanut joukkuettaan kahdella pelaajalla: tuorein Otto Ollikainen sekä Valtteri Vesiaho. TPS:n ennakon mukaan Ollikaisen debyytti kuitenkin siirtyy tuonnemaksi loukkaantumisen johdosta. Vesiahon sen sijaan pitäisi olla Porissa kokoonpanossa.

Lauantaina jaetaan myös sikäli tärkeitä pisteitä, kun TPS on sarjataulukossa jo kymmenen pistettä edelle, eli mikäli halutaan vielä taistella kakkospaikasta, niin lauantaina pitäisi ehdottomasti voittaa. Muuten ero kasvaa jo 13 pisteeseen ja sen kurominen vaatisi jo TPS:n osalta romahdusta. Tällä hetkellä MuSa jakaa kolmospaikan FF Jaron kanssa ja takana seitsemän pisteen päässä ovat AC Oulu ja KTP.

MuSa lähtee hakemaan paluuta piste- ja voittokantaan viime lauantaina hävityn EIF-pelin jälkeen, joka katkaisi joukkueen kolmen pelin voittoputken. Vastus ei ole helppo ja pisteiden jääminen Poriin vaatii taas huippusuorituksen, sen tiedostaa myös joukkue itse:

"Lauantaina kohdataan yksi kärkiporukoista. TPS on saanut asioita kohdalleen viime kohtaamisen jälkeen."

"Valmistautuminen tähän peliin alkoi hyvin nopeasti, kun saatiin käytyä asioita läpi, mitä halutaan korjata viime pelistä. Odotan ja uskon, että niitä asioita pystytään jatkossa tekemään taas paremmin."

"TPS pelaa tällä hetkellä tehokasta jalkapalloa ja ajatus sen pysäyttämiseksi on olemassa. Vaatii valtavan määrän työtä ja sitoutuneisuutta sen suunnitelman toteuttamiseksi, mutta ollaan osoitettu, että kun niin pystytään tekemään, päästään myös tuloksen osalta hyviin suorituksiin. Kun pelaaja pystyy näissä peleissä antamaan itsestään kaiken mahdollisen, yleensä silloin taistellaan pisteistäkin."

Taiki Kagayama siirtyi eilen virallisesti KPV:n riveihin, lisäksi Aleksi Leppänen ja Waltteri Riihimäki jatkavat Pallo-Iiroissa loppukauden lainalla.

Stadionille on myös lauantaina saapumassa joukko TPS:n kannattajia, tervetuloa!

MuSa - TPS lauantaina 10.8 klo 17 Porin Stadionilla

LIPUT: 12€ / 8€ / alle 16v ilmaiseksi


Kommentit