TPS-ennakko: Kauden päätöskierros edessä

<p>(Kuva: UrheiluSuomi.com)</p>

(Kuva: UrheiluSuomi.com)

Sarjavitonen MuSa kohtaa päätöskierroksella Veikkausliigan karsintoihin valmistautuvan TPS:n

Ykkösen kausi paketoidaan sunnuntaina kauden päätöskierroksella, kun MuSa lähtee viimeistä kertaa tällä kaudella Lyttylän liikenteen bussilla kohti vieraspeliä, tällä kertaa Turkuun ja TPS:n vieraaksi.

Sunnuntain ottelussa ei panosta ole juurikaan. MuSa on varmistanut viidennen sijan ja puolestaan TPS on jo Ykkösen varma kakkonen ja näin ollen heillä on vielä edessä Veikkausliigan nousukarsinnat Kokkolan Pallo-Veikkoja vastaan.

Joukkueiden kohtaamiset ovat kuitenkin olleet erittäin viihdyttäviä ja voitot keskinäisistä kamppailuista ovat tällä kaudella menneet tasan. MuSa vei ensimmäisen Turussa 1-2 lukemin ja TPS puolestaan Porissa lukemin 1-3. Väännöt ovat olleet tasaisia, yleisölle miellyttäviä ja tunteet ovat olleet pinnassa puolin ja toisin.

Ville Ulasen ennakkokommentit:

"Kauden viimeinen peli ja hieno ottelu joka tapauksessa tulossa. Saamme hyvän kokoonpano jalkeille ja tulemme peluttamaan mm. Juho Montolaa tässä pelissä. Yhteisen sopimuksen mukaan se ei olisi ollut mahdollista, mutta kun kummallakaan ei ole sijoituksellista panosta, voidaan näin tehdä. Hieno asia myös pelaajalle."

"Ottelut TPS:ä vastaan ovat olleet aika lämpöisiä ja pienestä kiinni. Molemmilla yhdet voitot taskussa keskenäisistä kohtaamisista ja toista lähdemme tietysti hakemaan."

"Päästään nauttimaan jalkapallon pelaamisesta upealla stadionilla ja mahtavan oman joukkueen kanssa."

TPS - MuSa sunnuntaina 20.10 klo 14 @ Veritas Stadion. Suora lähetys Elisa Viihde Sport.


Kommentit