Toinenkin Ylikraka joukkueeseen

Minttu Ylikraka jatkaa joukkueessa

Joukkueeseen kesken viime kauden liittynyt Jasmin Ylikrakan kaksoissisko Minttu on sopinut jatkostaan mestaruutta puolustavassa joukkueessa. Viime kausi oli liigassa debytoineelta Mintulta lupauksia herättävä. Runkosarjassa hän ehti pelata kymmenen ottelua tehoin 7+4=11. Kaikki yhdeksän playoff-peliä toivat pistesarakkeeseen lukemat 3+3=6. Ratkaisevassa finaalissa Torniossa hän nautiskeli yhden syöttöpisteen, kun syötti vielä hyvästä tekopaikasta vierelle Iina Heikkilälle.

Kesä vierähti Mintulla jalkapallon parissa raumalaisen Pallo-Iirojen riveissä Naisten Ykkösessä. Pelejä futiskentällä tuli 11. Lisäksi kesään kuului isosti myös työnteko.

”Taktinen osaaminen kehityskohteissa”

Ylikraka pääsi hienosti joukkueeseen mukaan viime kaudella ja oli itse iloinen siitä, että minkälainen kausi oli kaiken kaikkiaan. Hän harmittelee sitä, että futis ja futsalkaudet menevät päällekkäin, mutta ei epäröinyt silti hetkeäkään olla jatkamatta myös futsalin parissa. Nyt kun jalkapallokausi on ohi, niin Minttu pääsee täysipainoisesti keskittymään futsaliin.

Hän toivoo puheissaan sitä, että tämäkin kausi alkaisi viime kauden tapaan melko tehokkaasti. Hän avasi maali- ja pistetilinsä jo kolmannessa pelaamassaan ottelussa, kun vieraskentällä Ilvestä vastaan tuli tehot 2+1=3.

Erityiseksi kehityskohteekseen hän sanoo taktisen osaamisen, mutta Juha Helanderin opissa tuokin osa-alue kehittyy varmasti. Minttu tullaan tällä tietoa näkemään ensi kertaa Salama-nutussa tulevana sunnuntaina, jolloin MuSaFutsal pelaa kotiottelun Ilvestä vastaan klo 13.00 alkaen.

Minttu Ylikraka on nyt kahdeksas kenttäpelaaja, jolla on sopimus tästä kaudesta. Joukkueen kokoonpanosta löytyy lisäksi kolme maalivahtia.

Minttu Ylikraka nähdään ensi kertaa Salama-paidassa tulevana sunnuntaina.
​​​​​​​Kuva: Pekka Tuominen