Tobias Laaksonen ja Eetu Lindfors Salama-paitaan

Tobias Laaksonen FC Jazzista MuSaan. (UrheiluSuomi.com)

Uusia vahvistuksia joukkueeseen

Ykkösen sarjakauteen valmistautuva Musan Salama teki ennen siirtoikkunan sulkeutumista sopimukset kahden pelaajan kanssa. Tobias Laaksonen ja Eetu Lindfors siirtyvät FC Jazzista MuSan väreihin pelaamaan yksivuotisilla sopimuksilla.

Laaksonen on Jazzin kasvatteja ja pelasi viime kaudella FC Jazzin riveissä Kakkosta. Nyt 21-vuotias hyökkääjä teki viime kaudella Kakkosessa kaksi osumaa

- Tobias oli meillä testissä useamman kuukauden ja vaikka Tobiaksella oli koulukiireitä Turussa, hän pystyi kuitenkin järjestämään asiat niin, että pystyi osallistumaan pääsääntöisesti harjoituksiin. Tobias oli viime kaudella joukkueensa parhaimmistoa ja nyt oli hänen mielestään aika yrittää seuraavalle tasolle. Esitykset treeneissä olivat positiivisia ja hän on mennyt vuodessa eteenpäin. Nyt koitetaan yhdessä nostaa tasoa ja toivon Tobiakselle onnistunutta kautta MuSan väreissä - Ville Ulanen

21-vuotias Lindfors tekee paluun Salama-paitaan vuoden 2018 jälkeen ja vahvistaa MuSan maalivahtiosastoa. MuSan maalivahtiosasto koostuu nyt Tomi Mikkelsonista, Olli Hakanpäästä ja Lindforsista.

- Eetu tuli nopealla aikataululla meille maalinsuulle paikkaamaan Olli Hakanpään loukattua polvensa talvikauden aikana. Eetu on teknisesti hyvä maalivahti ja tavoite on kehittää muita osa-alueita entuudestaan, jolloin paikan saadessaan Eetu olisi valmis vastuuseen. Eetu on rauhallinen ja hiljainen kaveri ja tunnollinen tekemään töitä - Ville Ulanen kommentoi.


Kommentit