Tiistaina Honka Akatemian vieraaksi

Tulevana tiistaina Salama pääsee heti karistamaan juhannusvapaat pois jaloistaan, kun Lyttylän Liikenteen bussi ottaa suunnaksi Tapiolan urheilupuiston.

Musan Salama saa heti juhannuksen jälkeiseksi vastustajaksi todella liikkuvan joukkueen, kun Liigajoukkue Hongan reservijoukkue Honka Akatemia isännöi porilaisia. Honka Akatemia on sarjataulukossa kuusi sijaa ja viisi pistettä Salaman yläpuolella. Espoolaiset ovat kuitenkin pelanneet MuSaa kaksi ottelua enemmän. Honka Akatemia on hävinnyt kymmenestä pelaamastaan ottelusta vain kaksi, pelanneet viisi kertaa tasan sekä voittaneet kolme kertaa. MuSalla taas kahdeksasta ottelusta on kasassa kolme tappiota, kolme tasapeliä sekä kaksi voittoa.

Honka Akatemia koostuu nuorista pelaajista, jotka tavoittelevat urallaan eteenpäin. Joukkue haluaa hallita otteluita ja on teknillisesti erittäin hyvä joukkue. He liikuttavat palloa nopeasti ja pyrkivät pitämään pelitemmon kovana. Heidän Paras maalintekijänsä on Daniel Heikkinen, joka on tehnyt yhteensä 5 maalia tämän kauden Kakkosessa.

MuSa lähtee jälleen parantamaan otteitaan niin tuloksellisesti kuin pelillisestikin

Salama pystyi viime ottelussa parantamaan otteitaan ja sai luotua ison määrän potentiaalisia maalipaikkoja. Viime ottelun alussa tulleesta takaiskumaalista huolimatta ottelu saatiin käännettyä ja voittokaan ei ollut kaukana. Espoossa tavoitteena on hyvän ottelun lisäksi saada hyvä tulos ja kolme pistettä Poriin.

Joukkueen päävalmentaja Ville Ulanen haluaa kotiintuomisia Espoosta:

”Kotipelissä olimme jo lähellä voittoa, mutta onnenkantamoinen oli silloin vielä esteenä. Tietysti janotaan sitä voittoa ja tehdään hartiavoimin duunia sen eteen.”

Ulanen tiedostaa Honka Akatemian vaarallisuuden:

”Honka on ollut usean vuoden pelaava joukkue, joka koittaa pitää pelitemmon kovana. Heillä on erinomaisia nuoria pelaajia ja osaava valmennus. He ovat oikealla tiellä, enkä ihmettelisi, jos tulevina vuosina nousisivatkin ylemmäs.”

”Avauspelissä ja prässissä halutaan nähdä Honkaan liittyviä asioita. Kun niihin löydetään se tapa, niin taistellaan pisteistä. Keli on erittäin kuuma, joten viidelle vaihdolle saattaa tulla käyttöä”, Ulanen kertoo.

Honka Akatemia – Musan Salama tiistaina 28.6. klo 18:30 @Tapiolan urheilupuisto Espoo

Tekeekö Jussi-Pekka Rämä kauden kolmannen maalinsa Espoossa?Kuva: Kari Saha/UrheiluSuomi.com

Tekeekö Jussi-Pekka Rämä kauden kolmannen maalinsa Espoossa?

Kuva: Kari Saha/UrheiluSuomi.com