Tärkeä kiinnitys laidalle - valmennukseen myös tärkeä jatko

Rudin nopeutta ja haastoja laidalla nähdään Stadionilla ensi kaudellakin. (Kuva: UrheiluSuomi.com)

Rudin nopeutta ja haastoja laidalla nähdään Stadionilla ensi kaudellakin. (Kuva: UrheiluSuomi.com)

Rudi Dieter nähdään Salama-paidassa myös ensi kaudella - Juha Luoma jatkaa apuvalmentajana

Rudi Dieter on MuSan seuraava sopimuspelaaja, kun 25-vuotias ja Orivedeltä alun perin kotoisin oleva Dieter on tehnyt seuran kanssa vuoden mittaisen jatkosopimuksen.

Dieter tuo MuSan laitoihin vaarallisuutta, nopeutta ja tulivoimaa. Porilaisyleisö tietää miehen potentiaalin tuloksen tekemiseen, kun mies viimeisteli Kakkosessa kaudella 2018 kymmenen maalia ja se toi Kakkosen B-lohkon parhaan keskikenttäpelaaja-palkinnon. Viime kaudella Ykkösessä mies pelasi 18 ottelua ja teki niissä yhden maalin, kauden avausottelussa AC Kajaania vastaan. Viime kautta haittasivat loukkaantumiset ja kausi oli rikkonainen tämän johdosta, eikä mies päässyt oikein missään vaiheessa pelaamaan täydellä teholla.

Toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi uskoo, että ensi kaudella nähdään erittäin nälkäinen Rudi rikkonaisen kauden jälkeen:

"Toissa kauden Kakkosen parhaan keskikenttäpelaajan Dieterin viime kausi oli erittäin rikkonainen. Uskon, että ensi kaudella nähdään henkisesti vahvempi Rudi, joka haluaa näyttää osaamisensa porilaiselle yleisölle."

Myös mies itse on positiivisilla fiiliksillä jatkosta ja antaa kiitosta joukkueen taustoille. Tuleva kausi on miehelle kolmas Porissa ja porilaistuminen on hyvässä vauhdissa:

"Erittäin hyvät fiilikset sopparista. Jatkaminen MuSassa oli helppo valinta, kun sain vain työ- ja opiskelukuviot selviksi. Kyllä tässä jo ihan porilaiseksi itsensä tuntee, kun kolmas kausi MuSassa starttaa."

"Meillä on MuSassa joukkueen takana loistava tiimi, joka mahdollistaa yksilöiden ja joukkueen kehittymisen. Jo nyt joukkueen tekemisessä on nähtävillä, että viime kaudelta on otettu hyvät jutut mukaan ja heikkoja kohtia ollaan alettu kehittämään ammattimaisesti ja johdonmukaisesti."

Kovana harjoittelijana tunnettu Rudi ei hae ensi kaudella pelkästään ehjää kautta, vaan haluaa myös pysyä huippukunnossa:

"Omalta osalta viime kaudesta jäi hieman hampaankoloon pienten loukkaantumisten takia. Ensi kaudella oma tavoite on pysyä kunnossa ja nimenomaan hyvässä kunnossa, enää ei pelkkä loukkaantumisten välttäminen riitä."

---

Päivän toisena jatkosopimuksena on kaksi edellistä kautta apuvalmentajana toiminut Juha Luoman jatko valmennustiimissä. Samalla tiedotamme, että viimeiset kaksi kautta maalivahtivalmentajana toiminut Lauri Pirhonen on päättänyt siirtyä sivuun roolistaan saadakseen perheelleen enemmän aikaa. Seura haluaa kiittää Latea panoksestaan seurassa maalivahtien parissa ja toivottaa onnea jatkoon!

Juha Luoma jatkaa apuvalmentajana. (Kuva: UrheiluSuomi.com)

Juha Luoma jatkaa apuvalmentajana. (Kuva: UrheiluSuomi.com)


Kommentit