Tampereelta tyhjin käsin kotiin

Tasainen ottelu päättyi Ilveksen 4 - 2 (3 - 2) voittoon

Ottelusta tuli niin tasainen kuin ennakkoon osattiin odottaakin. Alkua hallitsi ehkä hienokseltaan enemmän vierasjoukkue, kun kotijoukkue joutui pakon sanelemana heittämään enimmäkseen pitkää palloa MuSaFutsalin prässätessä hyvin. Avausmaali syntyi vähän ennen jakson puoliväliä. MuSaFutsalin pieni nukahdus omassa päässä johti Ilveksen osumaan. Anni Karelehto pääsi taka-alueelta laukomaan pallon etukulmasta sisään ajassa 09.12. Johtoasemasta he eivät päässeet kauaa nauttimaan, sillä jo ajassa 09.51 peli oli jo tasan. Milla Ljungman syötti pitkän korkean kohti maalia. Minna Rajamäki teki oikea-aikaisen juoksun ja ohjasi päällään pallon verkkoon. Tasaisissa merkeissä edettiin myös tästä eteenpäinkin. Kumpikaan ei pystynyt luomaan paikkoja kuin harvakseltaan. Kellossa oli 13.02, kun Satu Pesonen laukoi Ilveksen jälleen johtoon. Tilanne tuli puolinopean hyökkäyksen päätteeksi, kun Eini Vesaniemi syötti poikittain maalille, johon Pesonen ensimmäisenä ehti. Muutama minuutti myöhemmin Ilves karkasi kahden maalin karkumatkalle. Ilves prässäsi pallon puolessa kentässä ja syöttö laitaan Tiina Pöyrylle, joka teki oman ratkaisun ja laukoi takakulmaan. Jakson viimeisellä minuutilla MuSaFutsal sai kulmapotkun. Valmentaja Juha Helander otti aikalisän ja piirsi kuviot. Ensimmäinen kulma ei tuottanut tulosta vaan heti perään tullut toinen tuotti. Mira Laurilan antaman kulman ohjasi Jenna Oksanen sisään. Tauolle lukemissa 3 – 2.

Toinen jakso oli alkuun Ilveksen hallintaa. Siiri Lilja MuSaFutsalin maalilla piti pintansa ja eron yhdessä osumassa. Ilveksen neljäs maali syntyi ajassa 28.35. Tiia Juntikka prässäsi hyvin ja saikin pallon. Kuljetuksensa päätteeksi laukoi tolppaan, josta paluupallo kimposi suoraan Pöyryn jalkaan, eikä hän erehtynyt. Mitä pidemmälle peli eteni, niin sitä enemmän MuSaFutsal pystyi luomaan painetta Emiilia Syväsen vartioimalle Ilves-maalille. Viimeiset viisi minuuttia MuSaFutsal haki osumia viidellä kenttäpelaajalla. Pallo pyöri oikeassa päässä, mutta lisäosumia lopun yritys ei tuottanut. Päätössummerin soidessa Ilves juhli 4 – 2 (3 – 2). Tappio oli MuSaFutsalin kauden ensimmäinen. Joukkueiden parhaina palkittiin Satu Pesonen (Ilves FS) ja Netta Hannula (MuSaFutsal). MuSaFutsal sai ottelusta myös jobinpostia, sillä niin Jenna Oksanen kuin Jasmin Ylikrakakin joutuivat jättämään kentän loukkaantumisten vuoksi. Poissaolojen pituudet ratkeavat lähipäivien aikana.

MuSaFutsalin seuraava ottelu pelataan kotona ensi viikon lauantaina 9.11, kun klo 16 alkavaan otteluun saapuu vieraaksi FTK.

Jenna oksanen osui lauantaina kertaalleen. Kuva: Kari saha / urheilusuomi.com

Jenna oksanen osui lauantaina kertaalleen. Kuva: Kari saha / urheilusuomi.com