Taistelupinna matkaan Tammisaaresta

EIF-MUSA 2-2(0-1)


MuSan:n kokoonpano: Olli Hakanpää - Joonas Lakkamäki– Samuli Virtanen – Joonas Rantala – Rudi Dieter(Konsta Puustinen)- Naoki Maeda - Verneri Salminen - Juho Heikkinen - Niilo Puustinen(SP Mäkelä) - Matias Koskinen - Santeri Tähkä(Mico Heinilä).


Ottelun ratkaisu: MuSa sai avausmaalin jo ottelun viidennellä minuutilla. Tämä sai Eiffin pelin sekoamaan ja MuSa puolusti koko joukkueen voimin hienosti. Koko joukkue taisteli, raatoi, repi siten että 2 viikon pelitauko varmasti maistuu. Joukkue haastoi siipirikkona sarjajohtajan ja Santeri Tähkän osuma avausjakson lopulla hylättiin paitsiona.


Arvio omasta joukkueesta: Peliin lähdettiin pahasti siipirikkoisena, sillä avauksessa ei ollut esimerkiksi yhtään alkukauden hyökkääjää vaan paikat ottivat debutantti Santeri Tähkä ja Matias Koskinen. Avaukseen nousi myös kymppipaikalle 15-vuotias Niilo- Olavi Puustinen.


Arvio vastustajasta: Eiffin materiaali oli laajempaa vaikka sivussa pelikiellon vuoksi parikin pelaajaa. Eif pelasi pallonhallintaan perustuvaa peliä, mutta MuSa onnistui rikkomaan rytmiä hyvin ja pääsi hieman ihon allekin.


Juho Heikkinen: " Takki ja jalat aika tyhjät nyt. Mahtava taistelu mutta tauko tulee kyllä paikalleen. Nuoret tulivat hienosti sisään ja tänään jokainen täytti paikkansa."


Päivä osuma: Eiffin johtaessa peliä 2-1 oli Musan hyökkäykset vähissä. Tilannetta ei tuntunut helpottavan että kokoonpanoon tuli sisään 3 2005 syntynyttä pelaajaa. Naoki Maedalta hieno riisto ja syöttö Mico Heinilälle, jonka hyvä liike ja loistava keskitys tarjosi Matias Koskiselle mahdollisuuden tasoittaa tyhjiin.

#halamusa: Kokoonpanossa alkoi olemaan kaikki kynnelle kykenevät mutta sydän oli kaikilla mukana pelissä. Tällainen tulos kertoo joukkueen sisäisestä tunnetilasta ja kovasta uskosta. Naoki Maeda parantaa peliään koko ajan ja plokkasi, riisti ja raatoi joukkueen eteen.Ottelukooste: https://www.ruutu.fi/video/3860279