Taiki Kagayama Veikkausliigaan - Leppänen ja Riihimäki jatkavat Raumalla

Porissa ihastuttanut japanilainen siirtyy Kokkolaan KPV:n riveihin lainasopimuksella

MuSan japanilainen tehopakkaus Taiki Kagayama jatkaa matkaa Veikkausliigan Kokkolan Pallo-Veikkoihin. Seurat sekä pelaaja ovat sopineet loppukauden lainasta yhteisymmärryksessä ja pelaaja on nyt uuden seuran käytettävissä.

Lainan yhteydessä seurat ovat sopineet myös jatkossa tapahtuvasta seurojen välisestä yhteistyöstä. Taikin tavoitteena on koko ajan ollut edetä urallaan ja aika Musan Salamassa on edistänyt tätä loistavasti. Siirtoa edesauttoi KPV:n tuoreen päävalmentajan Jani Uotisen vahva tahto ja näkemys saada Taiki joukkueeseensa.

Musan Salama on pelannut vahvan kauden Ykkösessä. Seura on onnistunut tänä vuonna erityisen hyvin vahvistusten kanssa. Tämä on lisännyt kiinnostusta seuraa kohtaan pelaajamarkkinoilla ja Taikin jatkosiirto seurasta edesauttaa MuSan asemaa jalkapallon ravintoketjussa uskottavaksi toimijaksi.

"Taiki on ollut mahtava piristysruiske kaupungin jalkapallolle sekä otteillaan että iloisella ilmeellään. Seurana olemme tyytyväisiä KPV:n kanssa löydettyyn ratkaisuun ja toivotamme Taikille hyvää loppukautta sekä menestyksekästä futisuraa. Me haluamme rakentaa jalkapalloa Porissa pitkäjänteisesti. Pelaajatilanne on joukkueella hyvä loppukautta ajatellen ja luottavaisin mielin voimme jatkaa kautta eteenpäin. " - sanoo seuran toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi

Seura toivottaa kaikkea hyvää Taikille tulevaan!

(Jatkuu alempana)

Aleksi Leppänen ja Waltteri Riihimäki jatkavat Pallo-Iiroissa kauden loppuun

Pallo-Iiroissa vähintään kolmen ottelun lainalla olleet Aleksi Leppänen ja Waltteri Riihimäki jatkavat Raumalla kauden loppuun saakka. MuSalla on kuitenkin oikeus kutsua miehet takaisin Poriin, mikäli tilanne sitä vaatii.


Kommentit