Sunnuntaina jälleen kotiyleisön edessä

MuSaFutsalin ottelut naisten futsal-liigassa jatkuvat tulevana sunnuntaina, jolloin Vantaalainen Team Vanpa saapuu Poriin. Ottelu alkaa klo 17.00.

Tuleva ottelu on kummallekin viides tämän kauden aikana. MuSaFutsal on kerännyt neljästä pelaamastaan ottelustaan kahdeksan pistettä. Team Vanpa puolestaan on voittanut kerran ja kasassa on kolme pistettä. MuSaFutsal kahdeksan pistettä riittää taulukossa neljänteen sijaan. Vierailija löytyy tällä hetkellä karsijan paikalta yhdeksänneltä sijalta. MuSaFutsal on voittanut FC OPA:n sekä YIlveksen varsinaisella peliajalla sekä rp-kisan jälkeen viime viikonloppuna FTK:n. Kauden ainoa tappio on tullut Ilveksen vieraana pari viikkoa sitten. Team Vanpan ainoa voitto on kaukaa pohjoisesta, kun he hakivat FTK:lta täydet sarjapisteet. Tappiot ovat tulleet YIlvekseltä, Ilvekseltä sekä GFT:ltä.

Joukkueiden viime kauden kohtaamiset olivat tasaisia lukemien valossa. Marraskuun lopulla Porissa pelatun ottelun voitti MuSaFutsal lukemin 3 – 2 (1 – 1). Runkosarjan päätöskierroksella kohdattiin Tikkurilassa, josta MuSaFutsal haki 3 – 4 (0 – 2) vierasvoiton. Voittomaali syntyi Jenna Oksasen tekemänä seitsemän sekuntia ennen päätössummeria.

Joukkueiden tämän kauden tehokkaimmat pelaajat löytyvät viidestä tehopisteestä. MuSaFutsalilta viisi tehopistettä on onnistunut tekemään niin Alina Virtala (4+1) kuin Netta Hannulakin (1+4). Team Vanpalta Jasmine Stubbe (4+1). Vanpan Anette Stubbe on saanut kasaan neljä pistettä (2+2). MuSaFutsalilta Jenna Oksanen (3+0), Jasmin Ylikraka (2+1) ja Anni-Elina Luotonen (2+1) ovat saaneet kolme tehopistettä.

MuSaFutsalin kokoonpanosta on edelleen poissa Elina Setälä. Viime ottelun missanneen Jasmin Ylikrakan pelikyky ratkeaa vasta lähempänä pelipäivää.

Ottelu tullaan lähettämään livenä netissä futsal-liiga.tv:n sivuilta. Löydät linkin otteluun futsal-liiga.tv:n sivuilta sekä myös lähempänä MuSaFutsalin sosiaalisen median kanavista. MuSaFutsalin twitterissä myös reaaliaikaista seurantaa ottelusta. Tosin futsal on parasta paikan päällä. Liput 5/3€.

Viikonlopun ottelut naisten futsal-liigassa:
La 16.11 klo 13.00 FTK - KaDy
La 16.11 klo 16.00 Ilves FS – ACE
La 16.11 klo 17.00 YIlves – FC Sport
Su 17.11 klo 17.00 MuSaFutsal – Team Vanpa

Siiri Lilja venytti rp-kisassa viime viikonloppuna FTK-ottelussa. Kuva: Teemu Grönroos

Siiri Lilja venytti rp-kisassa viime viikonloppuna FTK-ottelussa. Kuva: Teemu Grönroos