Sopimusuutisia - Samuli Virtanen jatkaa MuSassa

Samulin nopeutta ja otteita päästään ihailemaan myös ensi kaudella. (Kuva: UrheiluSuomi.com)

Erinomaisen kauden pelannut Samuli Virtanen nähdään MuSassa ensi kaudellakin

Samuli Virtanen ja MuSa ovat solmineet jatkosopimuksen ensi kaudesta! "Samppa" pelasi erinomaisen kauden Ykkösessä osoittaen, että pystyy olemaan johtava pelaaja joukkueelle ja miehen kyky pelata eri paikkaa nousi loukkaantumisten aikana tärkeään rooliin. Omassa päässä vahvaa ja varmaa pelaamista topparin sekä laitapuolustajan roolissa, mutta myös puolestaan hyökkääjän roolissa laidalla pelatessaan nähtiin Sampalta hienoja haastoja ja juoksuvoimaista pelaamista.

23-vuotias Virtanen pelasi viime kaudella 25 peliä, eli kaksi peliä vajaa täydet. Maaleja Samppa viimeisteli kolme kappaletta. Viime kausi oli miehelle ensimmäinen Salama-paidassa hetkeen ja omien sanojensa mukaan on innoissaan MuSassa jatkamisesta:

"Fiilikset on hyvät ja mukava jatkaa MuSassa! Jatketaan samaan malliin kuin viime vuonna ja yritetään vielä vähän parantaa."

Myös toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi nostaa esille Virtasen huippukauden ja monipuolisuuden:

"Samuli pelasi monella mittarilla huippukauden Ykkösessä. Hän on monipuolinen, monikäyttöinen sekä kovakuntoinen ja luotettava pelaaja sekä myös tehokas. Viime kesänä nähtiin, että Samulin taso Ykkösessä riittää johtavan pelaajan rooliin ja sitä hän joukkueelle on myös jatkossa."

Sampan kauden ensimmäisen osuma viime kaudelta:


Kommentit