Sopimusuutisia - Joonas Lakkamäelle kaksivuotinen jatkosopimus

Joonas Lakkamäki nähdään myös ensi kaudella Stadionilla MuSan riveissä. (Kuva: UrheiluSuomi.com)

Musan Salama ja 17-vuotias Lakkamäki ovat tehneet kaksivuotisen mittaisen jatkosopimuksen

MuSaan kaudella 2018 siirtynyt puolustaja Joonas Lakkamäki jatkaa Salama-paidassa seuraavat kaksi kautta. Sopimus julkistettiin eilen Porin Isomäki Areenalla Suomi-Liechtenstein-kisastudion yhteydessä. Joonaksen edellistä sopimusta, jota oli jäljellä vielä ensi kausi tarkennettiin ja korvattiin tällä uudella kaksivuotisella sopimuksella.

Viime kaudella Ykkösessä Lakkamäki jatkoi kehittymistään ja pääsi pelaamaan täydet minuutit yhteensä kymmenessä ottelussa ja yhden maalinkin mies pääsi tekemään TPV:tä vastaan Tampereella. Mies kävi myös kauden aikana lainalla Pallo-Iiroissa Kakkosessa.

MuSan toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi oli luonnollisesti tyytyväinen lupaavan Lakkamäen jatkoon:

"Joonas on tehnyt kovasti töitä ja kehittynyt nyt nuorten maajoukkuetasolle. Seuraava steppi on pysyä siellä ja nousta johtavaksi linjapelaajaksi MuSassa."

"Halusimme seurana pidentää ja tarkistaa Joonaksen sopimusta. Joonas on suomalaiseksi puolustuspään pelaajaksi poikkeuksellisen juoksuvoimainen pelaaja. Huuhkajien menestys lisää kiinnostusta suomalaisiin pelaajiin ja meillä on Joonaksen suhteen hieno tarina, joka antaa uskoa muillekin nuorille pelaajille. Suomessa ja Porissakin on nyt lupa heittäytyä futikselle ja sillon mikä tahansa on mahdollista."

Nyt mies suuntaa Suomen U18-poikien mukana Georgiaan, jossa Suomi kohtaa kahdesti Georgian. Tsemppiä Joonakselle maajoukkuepeleihin!

---

Viime kaudella MuSaa edustaneet maalivahti Janne Järnstedt ja hyökkääjä Waltteri Riihimäki siirtyvät FC Jazziin pelaamaan Kakkosta ensi kaudella. MuSa kiittää molempia ja toivottaa onnea ensi kauden peleihin.


Kommentit