Sopimusuutinen: Laaksonen ja Virtanen jatkavat MuSassa

kuva: urheilusuomi/ Kari saha

Viime kesänä askeleen urallaan eteenpäin ottanut Tobias Laaksonen sekä opintojaan Vaasassa päättelevä Samuli Virtanen jatkavat Musassa. Molemmat ovat solmineet vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa.

Ville Ulanen:

"Samuli on ollut jo parin kauden ajan kovalla tasolla ja oman pelipaikkansa parhaimmistoa ykkösessä. Samuli pystyy jatkuvasti suorittamaan kovalla tasolla harjoituksilla sekä peleissä. Aivan mahtavaa että tarina jatkuu hänen kanssaan ja päästään nauttimaan miehen otteista jatkossakin."

"Toppen viimekausi meni suunnitelman mukaan ja nousu kakkosen tasolta ykköselle onnistui. Tasainen vastuu ja hyvät esitykset nostivat hänet tärkeäksi pelaajaksi. Siitä lähdetään hakemaan seuraavaa askelta eteenpäin. Toppen tekninen tekeminen pallolla on selkeä vahvuus."

Joukkueen mukana harjoittelee myös muutama testissä oleva pelaaja tällä hetkellä.

Jean fridolin ngambe ngambe
"Tuttu hakasta edelliskaudelta jolloin ei ikävä kyllä hippaa saatu miehestä. Toivottavasti taso on samanlaista vieläkin ison loukkaantumisen jälkeen."

Joonas rantala
"Puolustaja joka pelannut ykköstä tpvssä. Porilainen pelaaja. Testataan tasoa meille."

Ali yassin
"Tps A. Sai jatkokutsun joulukuun tryout viikosta. Hyvin pystyyn juokseva kärki. Katsotaan mihin taso riittää"

Karam Hadhoud
"Karamin pelejä näinkin viimekaudella ja miehellä on halu nousta seuraavalle tasolle. Haluttiin tarjota näytönpaikkaa ja katsotaan miten mies onnistuu."

Lisää uutisia luvassa tulevina päivinä.

musan testissä