Satakunnan Osuuskaupan otteluennakko: Uutta pisteputkea käynnistämään!

Musan Salama pelasi pitkän kymmenen ottelun pisteputken. Kaikki putket on kuitenkin tehty katkaistavaksi. Niin kävi viikonloppuna, kun Gnistan haki voiton Porista. Nyt onkin aika lähteä aloittamaan uutta pisteputkeä ja siihen tarjoituukin mahdollisuus heti huomenna keskivikkona kun porilaiset matkaavat RoPS:n vieraaksi Rovaniemelle.

Kyseessä on jälleen kärkikamppailu, jossa on tarjolla todella arvokkaita pisteitä. Joukkueet ovat tällä kaudella kohdanneet kertaalleen ja silloin kotijoukkueena toiminut MuSa otti upean 3-1 voiton. Rovaniemeläisten valmentajana toimii porilaislähtöinen Mikko Mannila.

- Kärkijengin kyytiin kesäillassa, aika hyvältä kuulostaa. RoPS pelaa tehokasta jalkapalloa ja maalinteko on alkanut jakautua niille pelaajille, joille he sitä varmasti haluavatkin, miettii pävalmentaja Ulanen vastustajaa kamppailun aattona.

Pelejä tulee nyt tiukkaan tahtiin, joten aikaa ei ole jäänyt liikaa jäädä miettimään viime ottelun tappiota. Asioita jotka johtivat huonoon lopputulokseen on varmasti käyty läpi ja niitä yritetään parantaa. Oma peli on kuitenkin pääsääntöisesti ollut hyvässä kunnossa, joten luottavaisin mielin pystyy joukkue jatkamaan eteenpäin.

- Me halutaan kyllä parantaa ja uskon vahvasti, että me siihen pystymme. Jatketaan vaarallisena olemista ja uskotaan voittoon, kiteyttää Ulanen.