Satakunnan Osuuskaupan otteluennakko: Salama jatkaa taistelua säilymisestä hyvässä vireessä!

Musan Salama jatkaa taisteluaan Ykkösen sarjapaikan säilyttämiseksi. Huomenna lauantaina joukkue matkustaa Kokkolan Pallo-Veikkojen vieraaksi. MuSa on ollut viime aikoina hyvässä vireessä ottaen kaksi peräkkäistä elintärkeää voittoa. Joukkue on tosissaan taistelemassa säilymisestä, sillä matkaa säilyjän paikalle on yksi piste.

- Kyseessä on meille kolmas oljenkorsi mutta täysin ansaitusti. Olemme saaneet peliämme sopivaksi suhteessa vastustajaan ja nyt meillä on jälleen mahdollisuus, päävalmentaja Ulanen miettii viimeaikaisia tapahtumia.

Joukkue on parantanut peliään viime otteluissa ja on todella syttynyt siihen, että ensi kaudellakin Porissa pelataan Ykköstä. Tässä vaiheessa on tietenkin tärkeää, että voittaa pitää ja muidenkin otteluilla on merkitystä. MuSa taistelee paikasta auringossa lähinnä Mikkelin Palloilijoiden kanssa.

- KPV on osoittanut sitä laatua mitä heiltä on odotettu jo pidemmän aikaa. Meidän tulee parantaa peliämme ja mikäli siihen pystymme sekä ottamaan KPV:n vahvuuksia pois, avaa se meille taas omia mahdollisuuksia. Kovasti olemme viikolla taas tehneet töitä uuden mahdollisuuden eteen ja kaikkemme annamme niin toistemme kuin seuran puolesta, miettii Ulanen kamppailun aattona.

Joukkue on syttynyt taistelemaan. Toivottavasti meille tärkeä Salama-yhteisö uskoo myös joukkueeseen. Ottelu on jälleen nähtävissä Ruudussa launataina klo 15 alkaen!

Lauantaihin klo 14 asti voit osoittaa tukesi seuralle ja joukkueelle ostamalla ensi vuoden kausikortin verkkokaupasta hintaan 59€!