Satakunnan Osuuskaupan otteluennakko: Onko Mikkeliin mänijöitä?

Musan Salama jatkaa pelejään jo huomenna keskiviikkona, kun bussi vie joukkueen Mikkeliin paikallisen MP:n vastustajaksi. Kyseessä on jälleen todella tärkeä ottelu eli ns. kuuden pisteen ottelu. Jaossa on tärkeitä pisteitä, kun pisteet otetaan mukaan tulevaan jatkosarjaan.

- Tosipeli. Molemmat joukkueet tiedostavat tilanteen. Meidän väliset pelit ovat olleet aina tasaisia ja viimeiseen asti on taisteltu jokaisesta pallosta. En usko, että tämä asetelma tulee miksikään muuttumaan, ennakoi kovaa kamppailupeliä päävalmentaja Ville Ulanen.

Ottelu on siis todella tärkeä. Joukkueemme on valmistautunut peliin huolellisesti ja tiedostaa pelin vaatimustason. Työhaalareita vaaditaan päälle ja kaiken antamista joukkueen eteen. Kaikki on tällä kaudella edelleen omissa käsissä sarjapaikan säilyttämisen suhteen. Nyt on vain taistelutahto ja oma pelitapa saatava hitsattua viimeisen päälle kuntoon.

- Meidän tulee huolehtia syöttöjen laadusta sekä ensimmäisistä kosketuksista ja sitä kautta saada varmuutta suoritukseen. MP pystyy pelaamaan laadukkaasti molempiin suuntiin ja ainoastaan tehokkuus on ollut hieman piipussa. Meiltä vaaditaan kova päivätyö jotta mahdollisuudet avautuvat, miettii Ulanen pelin vaatimustasoa.

Nämä ovat joka tapauksessa hienoja pelejä ja upeaa aikaa, kun jokaisella pelillä on merkitys. Näissä peleissä pelimiehet mitataan ja sankarin viittaa on tarjolla.

Jos et jostain syystä pääse lähtemään Mikkeliin katsomaan MuSan taistelua, niin voit katsoa ottelun Ruudusta 18:30 alkaen!