Satakunnan Osuuskaupan otteluennakko: Jännitys huipentuu!

Musan Salama astuu viheriölle tällä kaudella viimeistä kertaa ylihuomenna lauantaina. Vastustajaksi Poriin saapuu Klubi04 Helsingistä. Panokset ottelussa eivät voisi olla kovemmat sillä vain voitto kelpaa MuSalle sarjapaikan säilymiseen. Myös vastustajalla on mahdollisuudet säilymiseen joten helppoa peliä ei ole luvassa. Oman lusikkansa soppaan laittaa myös Mikkelin Palloilijat joka on ennen viimeistä kierrosta pisteen Salamaa edellä.

- Rehellinen päivä tulossa. Tunnepuolella saadaan maksimit ihan varmasti ja ottelusta ei panosta puutu. Tiedämme Klubin vahvuudet ja olemme niihin hakeneet ratkaisuja harjoituksissa. Seuraavaksi niiden kautta haemme paikat joihin voimme iskeä, ennakoi lauantaita päävalmentaja Ville Ulanen.

Joukkuetta ei varmasti tarvitse motivoida otteluun. Valmennuksen tehtävä todennäköisesti on enemmänkin rauhoitella ja luoda uskoa omaan juttuun sekä siihen, että vain oman laadukkaan tekemisen kautta tulee hyvä tulos. Joukkueen pitää myös osata nauttia koska nämä ovat niitä huikeita pelejä joihin jokainen haluaa osallistua.

- Lauantai on se päivä johon voimme vaikuttaa ja oman tekemisen on oltava huipussaan mikäli haluamme taistella voitosta. Pelin jälkeen tilanne on mikä on ja sen kuuluukin mennä sillä tavalla. Hienon joukkueen puolesta vielä kerran kaikki peliin, Ulanen tunnelmoi.

Ottelu pelataan siis lauantaina Porin stadionilla klo 15 alkaen. Nyt jos koskaan joukkue tarvitsee rakkaan ja tärkeän kotiyleisön tukea. Toivottavasti saamme yleisöä taaksemme sankoin joukoin.