Musan Salaman edustusjoukkue on pelannut jo pitkään tuloksellisesti vahvaa jalkapalloa. Valmennus on tehnyt upeaa työtä saadessaan oman pään pitämään ja hyökkäyspeliin tehoja. Vahvaa virettä on tarkoitus jatkaa kun joukkue matkaa lauantaina joensuulaisen JIPON vieraaksi. Kauden avauksessa Porissa päädyttiin maalittomaan tasapeliin kyseisten joukkueiden kesken.

- Joensuu vieraissa on haaste mille tahansa joukkueelle. Jippo luottaa vahvasti yhteispeliin ja joukkue tekee suuren määrän töitä ottelusta toiseen. Porissa joukkue esitti juuri tätä voimavaraansa kauden avauksessa, päävalmentaja Ville Ulanen kehuu vastustajaa.

Joukkueella on ollut taas aikaa keskittyä huolellisesti tulevaan otteluun koska edellinen peli oli kotona viime sunnuntaina. Sarja on tällä hetkellä niin tasainen, että jokaisen ottelun merkitys on äärettömän suuri ja pisteiden eteen on tehtävä kaikki mahdollinen niin valmistautumisessa kuin itse ottelussa.

- Me olemme keskittyneet JIPPOON tämän viikon videolta sekä kentällä on tutustuttu taas pitkästä aikaa tekonurmeen. Loppuviikolla vielä lyödään vielä askelmerkit kohdilleen. Meidän tulee tuottaa lauantaina määrällisesti laadukkaita maalintekopaikkoja. Kyllä me haluamme näyttää taas lauantaina omaa taitoamme ja syitä siihen miksi olemme kaikille vaikea vastustaja, Ulanen avaa oman joukkueen valmistautumista lauantaille.

John Frederikssen pelasi siis sunnuntaina ainakin tällä erää viimeisen ottelunsa Salaman paidassa ja suuntaa Euroopan kentille. Seuran johto teki kuitenkin hienoa työtä hankkiessaan heti korvaajan. Portugalilainen kärkimies Wadir on liittynyt joukkueen mukaan harjoittelemaan, siirtoikkuna aukeaa 13.7, nähtäväksi jää liittyykö Wadir pelaavaan kokoonpanoon tämän jälkeen.