Runkosarjan viimeinen reissupeli

Naisten Futsal-liigan runkosarjan toiseksi viimeinen ottelukierros pelataan lauantaina. MuSaFutsalin matka käy Jyväskylään sarjapaikastaan taistelevan KaDyn vieraaksi.

MuSaFutsal johtaa liigaa tällä hetkellä 36 pisteellään. ACE on kolme pistettä jäljessä. Kolmantena, suoraa välieräpaikkaa jahtaa, Ilves FS, jolla on kasassa 31 pistettä. GFT on neljäntenä, mutta vain pisteen perässä tamperelaisia. YIlves on viidentenä 26 pistettä kerättyään, jonka perässä vaanivat toisensa kohtaavat FTK ja FC Sport. He ovat kasanneet kumpikin 24 pistettä. Kolmesta viimeksi mainitusta jää yksi ulos playoffeista. MuSaFutsalin lauantainen vastustaja KaDy on liigajumbona kahdeksalla pisteellään. Liigakarsijan paikalla oleva FC OPA on viime viikonlopun voiton myötä yhdeksässä pisteessä. Team Vanpa on kahdeksas, joka tulee olemaan mitä suurella todennäköisyydellä myös heidän lopullinen sijoituksensa. Pisteitä he ovat keränneet 19. KaDy on tehnyt liigassa selkeästi vähiten maaleja (23). MuSaFutsalin maalimäärä (64) on liigan toiseksi suurin, vain GFT (71) on tehnyt enemmän.

Aikaisemmin tällä kaudella joukkueet kohtasivat Porissa uudessa Itätuulen koulun Aalto-salissa, josta MuSaFutsal poistui kahden pisteen kanssa voittaen jatkoajan jälkeen lukemin 5 – 2 ja. 2 – 2 (1 – 2). Pahiten KaDya kuritti tuttu kaksikko, sillä Elina Setälä latoi neljä häkkiä ja Netta Hannula syötti kolme. KaDy johti tuota ottelua kolmen minuutin jälkeen jo 0 – 2 Kirsi Airikaisen ja Aada Vähäkankaan maaleilla. Ensimmäisen jakson loppupuolella MuSaFutsal kavensi ja lähes koko toisen jakson painoi päälle, mutta onnistui varsinaisella peliajalla vain kertaalleen maalinteossa. Jatkoajalla kotijoukkue ei antanut mahdollisuutta vierailleen. Viime kauden kohtaamiset olivat tasaisia. Jyväskylässä riitti Hannulan maali MuSaFutsalille voittoon. KaDy haki Porista kaksi pistettä rankkareiden jälkeen tulleella 3 – 4 rp. 3 – 3 ja. 2 – 2 (1 – 1) voitolla.

Viime viikonlopun otteluissa MuSaFutsal oli voitokas, kun GFT kaatui 161 katsojan edessä lukemin 6 – 3 (5 – 2). Hannula naulasi tehot 1+2. KaDy vieraili Myyrmäessä Team Vanpan vieraana. Maiju Horkan kaksi maalia eivät riittäneet sarjapisteisiin, kun kotijoukkue iski viidesti. Näin pisteet Vanpalle lukemin 5 – 2 (2 – 0).

MuSaFutsalin Netta Hannula (18+11=29) jatkaa liigan pistepörssin kärkitaistossa, kun tämän hetken pistesaldo riittää kolmanteen tilaan. Edellä vain GFT-kaksikko Daniela Tjeder (13+17=30) ja Siiri Perälä (19+10=29). Elina Setälä on kahdeksantena kasattuaan tehopisteet 10+8=18. Myös kaksikko Mira Laurila (6+8=14) ja Jenna Oksanen (10+3=13) mahtuvat liigan TOP-20:iin. KaDyn tehokkaimmat tällä kaudella ovat olleet Henni Parkkinen (6+2=8) sekä Saana Vestola (3+3=6).

MuSaFutsal pääsee tällä tietoa lähtemään otteluun koko pelaajarosterinsa voimalla.

Ottelu on lauantaina nähtävissä suorana futsal-liiga.tv:stä. MuSaFutsalin twitter palvelee myös tuttuun tapaan iskemällä reaaliaikaisesti tapahtumat tililleen @MuSaFutsal.

16.ottelukierros kokonaisuudessaan La 7.3
Klo 13.00 KaDy – MuSaFutsal
Klo 15.00 FC OPA – Ilves FS
Klo 15.00 FC Sport – FTK
Klo 15.00 ACE – Team Vanpa
Klo 17.00 YIlves – GFT