Puolustukseen tärkeä jatkosopimus

A-P viimeisteli viime kaudella kolme maalia. (Kuva: UrheiluSuomi.com)

A-P viimeisteli viime kaudella kolme maalia. (Kuva: UrheiluSuomi.com)

Antti-Pekka Pihlainen jatkaa MuSan takalinjoilla!

Sopimusjulkistukset jatkuvat taas! Tällä kertaa saimme puolustukseen kiinnitettyä erittäin tärkeän palasen, kun Antti-Pekka Pihlainen teki vuoden jatkosopimuksen seuran kanssa.

33-vuotias kokenut Pihlainen kuuluu joukkueen johtaviin pelaajiin sekä puolustuksen tukipilareihin. Viime kaudella mies pelasi lähes kaikki pelit missaten vain kaksi ottelua. Noissa 25 ottelussa mies viimeisteli kolme maalia, joka on puolustajalle kelpo lukema ja viimeksi kaudella 2016 mies ylsi parempaan maalimäärään (4) Kakkosessa.

A-P:lle kertyi myös toiseksi eniten minuutteja joukkueesta ja osoitti samalla myös menneellä kaudella epäilykset vääräksi, että riittääkö miehen nopeus enää Ykköseen.

"Kausi oli erittäin onnistunut joukkueelta, päivittäinen tekeminen oli todella laadukasta ja harjoituksiin sekä peleihin oli siksi nautinnollista osallistua. Viime kaudella olimme yhtenäinen, kurinalainen ja urheilullinen joukkue. Lisäksi tilastojen valossa MuSa oli Ykkösen paras erikoistilannejoukkue."

"Henkilökohtaisesti uskon, että olemme myös yksi Ykkösen parhaiten valmennetuista joukkueista. Olen varma, että ensi kaudellakin moni vastustaja tulee olemaan ongelmissa meidän vahvuuksien kanssa."

"Henkilökohtaisesti viime kausi oli myös todella ehjä ja onnistunut, joten vuoden verran uraa on nyt luonnollista jatkaa."

Toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi on iloinen luonnollisesti kokeneen puolustajan jatkosta:

"A-P pelasi erittäin hyvän kauden pelaten toiseksi eniten minuutteja joukkueesta viime kaudella ja viimeistellen 3 maaliakin. Kokeneen puolustajan pelihalut ovat korkealla ja A-P edustaa kokenutta porilaista futaria, joka on urallaan jo nähnyt paljon. Joukkueelle erittäin tärkeä pelaaja."


Kommentit