PK35 vei tiukan cup-avauksen

Cup-avaus oli tiukkaa vääntöä

Ulasen analyysi

MuSa lähti Cup-avaukseen allaan vain yksi harjoitusottelu Tovea vastaan.
Ottelu lähti hienosti liikkeelle ja jo ottelun neljännellä minuutilla uusi japanilaisvahvistus Naoki Maeda antoi millimetrin tarkan sivuvaparin, josta Joonas Lakkamäki puski tilanteeksi 0-1

"Ottelu lähti hyvin käyntiin ja saatiin tehtyä nopeasti maali. Ensimmäisellä puoliajalla molemmilla joukkueella oli vuoron perään vahvoja jaksoja useita ja maalipaikatkin menivät aikalailla tasan. Yritettiin avata peliä suunnitelman mukaisesti välillä onnistuen mutta siinä on myöskin paljon parannettavaa.", VIlle Ulanen analysoi ottelun alkua.

Taukotilanne oli Musan johto 0-1. Toiselle puoliskolle PK35 tuli pelaten kovaa ja ottaen ylhäältä vaikeuttaen näin MuSan avaamista. "Toisella puoliskolla alkuun PK35 tuli vahvasti ekat 20 minuuttia, jonka jälkeen saatiin vahvempi vaihe meille ja takaisin ajatusta mukaan. Lopun puolestaan PK35 pystyi painamaan peliä ja voittikin lopulta viimeisen vitosen maaleilla."

"Tästä lähdetään kasvattamaan noita hyvien jaksojen pituuksia ja eheyttämään peliä. Toki harmittaa lopun maalit ja uskon että ne saadaan harjoiteltua kevääksi pois." Ville Ulanen tuumailee ottelun loputtua.

Musan avaus: LIndfors - Sallila, Välilä, Lakkamäki - Koskinen, Salminen, Maeda, Rantala, Heikkinen - Mäkelä, MItsuru

Vaihdosta: Laaksonen, Rantala Ju, Hadhoud, Dieter