Satakunnan Osuuskaupan otteluennakko:
​​​​​​​PK-35 sarjajohtajan hornankattilaan!


Musan Salaman miesten edustusjoukkue seilaa tällä hetkellä tuloksellisesti vahvassa myötätuulessa. Kahdeksan ottelun pisteputki on johtanut siihen, että Salama on tällä hetkellä erittäin kuuma joukkue ja sarjan kärjessä. Toki sarja on erittäin tasainen sillä sijoilla 1-10 olevat joukkueet ovat kakki neljän pisteen sisällä.

Salama pelaa seuraavaksi torstaina 15.7. kotiottelun jolloin vieraaksi saapuu Helsingistä PK-35. Kyseessä on joukkue joka on ainoana tällä kaudella onnistunut MuSan voittamaan. Toukokuun alussa Helsingissä pelatussa ottelussa PK-35 oli niukasti parempi lukemin 1-0. Omalla joukkueellamme on nyt varmasti kova tahtotila ottaa revanssi.

- Vihdoin pääsemme kohtaamaan uudestaan. Viime kerrasta jäi aika paljon hampaankoloon ja nyt pääsemmekin näyttämään miten olemme edistyneet. PK pystyy hyvään pallolliseen peliin ja luomaan laadukkaita tilanteita. He pystyvät vaihtelemaan tapoja hyökätä, miettii vastustajaa päävalmentaja Ville Ulanen.

Joukkue on harjoitellut hyvin ja tehnyt hyvää tulosta. Nyt joukkue alkaa olla terve ja muutenkin pelikunnossa, joten voi hyvällä syyllä odottaa tuloksekkaan tekemisen jatkuvan.

- Me haluamme jatkaa mallikkaasti kautta eteenpäin ja nyt meillä alkaa olemaan kaikki pelaajat iskussa ja pääsemme vaihtojenkin kautta vaikuttamaan peliin. Loppukuu onkin silkkaa pelien juhlaa alkaen tästä pelistä. Haluammekin laittaa kaikki heti peliin, tyytyväinen Ulanen jatkaa.

Ottelu siis torstaina 15.7. klo 18:30 Porin stadionilla. Otteluisäntänä MediPori. Tervetuloa runsain joukoin upeaan kesäiseen jalkapalloiltaan!