Pienen tauon jälkeen pelataan kotona

Pienen sarjatauon jälkeen palataan jälleen tositoimiin kun Salaman vieraaksi Poriin saapuu sunnuntaina sarjan kärkipään kamppailuun Vaasan Palloseura. Molemmat joukkueet ovat pelanneet kuusi ottelua. Vaasalaisilla on koossa kymmenen pistettä, porilaisilla seitsämän. Kyseessä on siis perinteinen kuuden pisteen kamppailu.

- Kärkiporukoita taas vastassa. VPS on aloittanut kauden hyvin ja napsinut pisteitä tasaiseen tahtiin. Heillä on kyllä hyvä hyökkäys ja se meidän tulee ottaa tarkasti huomioon. Lisäksi keskikentältä löytyy vahvaa tukea hyökkääjille. Toki Vaasan heikkoudetkin ovat tiedossa ja niihin koitamme iskeä parhaamme mukaan, käy läpi tulevaa vastustajaa päävalmentaja Ville Ulanen.

Oma joukkueemme on saanut pienen tauon aikana keskittyä oman pelaamisen kehittämiseen. Taukoon on mahtunut lepoa ja myös kovaa treenaamista. Nyt joukkue on varmasti taas valmis kovan sarjan haasteisiin ja taistelemaan voitoista joka ilta.

- Katsomme vielä videolta klippejä mitä pitää ottaa huomioon. Tulemme muutenkin valmistautumaan peliin huolellisesti. Me halutaan taistella pisteistä tosissaan ja esiintyä ensimmäistä kertaa yleisön edessä niin kuin porilaisen kotijoukkueen pitääkin, kertoo Ulanen luottavaisena suojatteihinsa.

On siis vihdoinkin tilanne, että saamme ottaa yleisöä sisään ilman rajoituksia. Toivottavasti saamme teitä arvoisa yleisö mahdollisimman sankoin joukoin tueksemme. Me tarvitsemme Teitä!

Ottelu siis tulevan sunnuntaina 13.6. klo 18:30 Porin stadionilla!