Pelit jatkuvat Valkeakoskella torstaina - FC Haka asettuu vastaan

Jatkuuko MuSan pisteputki?

Jatkuuko MuSan pisteputki?

Kolmen pelin pisteputkessa oleva MuSa suuntaa Valkeakoskelle sarjan kärkikahinoissa olevan FC Hakan vieraaksi

MuSa suuntaa torstaina Valkeakoskelle toistaiseksi tappioitta olevan FC Hakan vieraaksi. Joukkueet kohtasivat edellisen kerran toisensa helmikuussa Suomen Cupin ottelussa Porissa. Tuolloin MuSa oli parempi lukemin 2-0.

FC Haka on aloittanut kautensa vahvasti, kahdella voitolla ja tasapelillä. Ensimmäisestä pelistä Haka nappasi tiukan 1-0-voiton TPV:stä. Toisessa pelissä KTP:tä vastaan se kuuluisa ketsuppipullo sitten aukesi, kun Haka iski kuudesti pallon maaliin ja voittI lopulta 6-3. Porissakin Jazzin riveissä pelannut Ville Starck iski kahdesti. Kolmas ottelu oli kärkikamppailu Hakan ja AC Oulun välillä. Se päättyi maalittomaan tasapeliin.

MuSa lähtee Valkeakoskelle Hakan tavoin tappioitta, kolmen pelin pisteputkessa. Viime lauantaina kotiavaus FF Jaroa vastaan päättyi tasapeliin 1-1. Nyt joukkue lähtee hakemaan ennakkoluulottomasti isoa päänahkaa Valkeakoskelta.

Valmentaja Ville Ulasen ennakkokommentit tulevasta Haka-pelistä:

"Mahtavaa taas päästä mittaamaan omaa tasoa aivan sarjan kärkijoukkuetta vastaan. Haka on pelannut hyvin ja tasapainoisesti, he ovat saaneet asioita loksahtelemaan kohdilleen heti alusta alkaen. Me lähdemme matsiin kova usko päällänsä."

"Hakan vahvuudet koitetaan huomioida ja tiedetään, että mihin meillä on saumat iskeä. Meiltä vaaditaan taas kovaa suoritusta ja onnistumista omissa jutuissa, silloin meillä on aito mahdollisuus haastaa Haka."

FC Haka - MuSa huomenna torstaina Tehtaan kentällä klo 18.30. Seuraa suorana Elisa Viihteeltä.

Hakan ennakko: http://fchaka.fi/?p=8209


(Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com)

(Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com)