Ottelu on peruttu. Huomenna ei pelata

Ottelua ei pelata!

Palloliiton uutinen aiheesta: https://www.palloliitto.fi/jalkapallouutiset/suomen-cupin-ja-futsalin-viikonlopun-ottelut-siirretaan

Palloliitto tiedottaa uusista pelipäivistä myöhemmin.
Lauantaina paketoidaan runkosarja. Porissa kohtaavat MuSaFutsal ja ACE, joista jompikumpi vie runkosarjan nimiinsä. Ottelu käynnistyy klo 13.00

Porissa kohtaavat siis kaksi liigan kärkijoukkuetta. Piikkipaikkaa pitää hallussaan MuSaFutsal 39 pisteellä. Porilaiset ovat myös varmistaneet paikkansa välierissä. ACE on toisena 36 pistettä keränneenä. Pistekin lauantaina varmistaisi heille välieräpaikan. Kolmantena on tasapisteissä GFT ja Ilves FS, jotka ovat kolme pistettä ACE:a perässä. Näistä kolmesta GFT:llä on paras maaliero, joten tasapisteisiin päädyttäessä mitä luultavammin GFT nousisi toiseksi. GFT:n viimeinen ottelu on Jyväskylässä, jossa he saavat vastaansa liigajumbona majailevan KaDy:n. Playoff-paikoista käydään myös tiukka taistelu viimeisellä kierroksella. FC Sport, YIlves ovat tasapisteissä sijoilla viisi ja kuusi, mutta FTK on heistä vain pisteen jäljessä. Sport kohtaa Vanpan vieraissa. YIlves kohtaa Ilves FS:n myös vieraskentällä. FTK pelaa kotonaan sarjapaikastaan taistelevaa FC OPA:a vastaan.

MuSaFutsal lähtee otteluun allaan viisi voitollista ottelua. ACE on voittanut kaksi viimeisintä otteluaan. Kumpikin joukkue oli viime viikonloppuna voittoisa. MuSaFutsal haki pisteet sarjajumboksi valahtaneelta KaDy:lta vieraskentältä lukemin 0 – 2 (0 – 2). Maalintekijöinä kunnostautuivat Jyväskylän Monnarilla Alina Virtala sekä Jasmin Ylikraka. Huomionarvoista tuossa voitossa oli se fakta, että MuSaFutsal ei ole koskaan päästänyt Jyväskylän Monnarilla pelatussa liigaottelussa maaliakaan omaan verkkoonsa. ACE taisteli kotonaan 2 – 1 (2 – 1) voiton Team Vanpasta. Jonna Aro ja Sini Lauermaa saivat nimensä maalintekijätilastoihin.

Tämän kauden ensimmäinen joukkueiden kohtaaminen tapahtui joulukuun alkupuolella Tampereen Tamppi-Areenalla. MuSaFutsal voitti tiukan taiston jälkeen lukemin 1 – 2 (0 – 0) Jenna Oksasen ja Elina Setälän maaleilla. ACE:n ainokaisesta vastasi Sini Lauermaa. Edelliskausien tapaan tuo joulukuinen taisto oli tiukka ja vähämaalinen. Viime kauden voitot menivät MuSaFutsalille 3 – 1. Liigassa voitot menivät tasan, mutta cupissa ja Futsal Final Fourissa voitot kirjattiin porilaisryhmälle.

MuSaFutsalin tehokkain pelaaja tällä kaudella on ollut Netta Hannula, joka on iskenyt tehot 18+11=29. Muutaman ottelun vähemmän pelannut Elina Setälä on antanut hyvää taustatukea tehoilla 10+8=18. Kolmanneksi tehokkain on ollut Mira Laurila (6+8=14). Jenna Oksanen on tehnyt tällä kaudella 10 maalia. ACE:n pistekuningatar on ollut Sini Lauermaa tehoilla 19+7=26. Jonna Kykkänen (7+6=13) on ollut toiseksi tehokkaimmalla pelipäällä. Heidi Rannikko (4+6=10) mahtuu ACE:n sisäisen pörssin TOP3:een. Hannula taistelee myös liigan pörssikärjen tuntumassa, sillä hänen tehonsa riittävät neljänteen sijaan. Hänen edessään on vain GFT:n Daniela Tjeder (15+17=32), FC Sportin Pipsa Lahtinen (20+11=31). Kolmantena on GFT:n Siiri Perälä (19+10=29). Hannula taistelee siis myös maalikuningattaren tittelistä viimeiseen saakka.

Lauantaiseen runkosarjan huipennukseen valmentaja Juha Helander saa näillä näkymin käytettäväkseen koko pelaajistonsa. Runkosarjan jälkeen MuSaFutsal saa huilata kolme viikkoa ennen kuin välierät kotikentällä alkavat.

Ottelu näkyy futsal-liiga.tv:stä tuttuun tapaan. MusaFutsalin twittertilillä myös reaaliaikaisesti kaikki tärkeimmät tapahtumat.

Runkosarjan päätöskierros kokonaisuudessaan. Kaikki ottelut lauantaina 14.3 klo 13.00

MuSaFutsal – ACE
KaDy – GFT
Ilves FS – YIlves
Team Vanpa – FC Sport
FTK – FC OPA