Ottelut jatkuvat lauantaina

Maajoukkuetauko on ohi ja MuSaFutsal matkustaa Ylöjärvelle

Parin viikon mittainen maajoukkuetauko on ohi ja liiga jatkuu viikonloppuna täydellä kierroksella. MuSaFutsal matkustaa vierasotteluun Ylöjärvelle paikallisen Ilveksen vieraaksi. Ottelu alkaa klo 15.00.

Kumpikin joukkue on pelannut kolme ottelua tällä kaudella. MuSaFutsal on voittanut ne kaikki maalierolla 19 – 3. Avausottelu FTK:n vieraana oli tasainen ja lopulta pisteet lähtivät Poriin lukemin 2 – 3 (0 – 0). Sen jälkeiset kotiottelut ovat olleet voittoisia rumin lukemin. FC Sport kaatui 8 – 0 (2 – 0) ja FC Nokia 8 – 1 (5 – 0) lukemin. Alkukaudesta tehokkain on ollut Jasmin Ylikraka (4+4). Tuolla lukemalla hän johtaa koko liigan pistepörssiä. Netta Hannula on toisena tehoilla 3+3. Elina Setälä on pörssin neljäs tehopistein 2+4. Maalivahdeista Siiri Lilja on pelannut kaksi ottelua ja Martta Perälä yhden. YIlves voitti avauskierroksella FC Halikon vieraskentällä lukemin 0 – 6 (0 – 2). Emmi Rauhala oli mukana neljässä osumassa tehojen ollessa 2+2. Kaksi kotiottelua toivat yhtä monta tappiota, kun sekä FTK että PJK hakivat sarjapisteet Ylöjärveltä. FTK:n voittolukemat olivat 0 – 3 (0 – 1) ja PJK:n puolestaan 3 – 5 (2 – 0). Rauhala on ollut tehokkain YIlves-pelaaja noilla FC Halikko-pelin tehoillaan. PJK:ta vastaan Heidi Linjamaa oli mukana kaikissa kolmessa kotijoukkueen maalissa iskien kahdesti ja antaen kolmanteen osumaan maaliin johtaneen syötön.

Viime kauden molemmat keskinäiset vei nimiinsä MuSaFutsal. Porissa lukemat olivat 8 – 0 (7 – 0). Tuossa ottelussa Netta Hannula iski viisi byyriä, joka on edelleen voimassa oleva maaliennätys yhdessä ottelussa MuSaFutsal-pelaajista. Ylöjärvellä lukemat olivat 4 – 7 (1 – 4). Anni-Elina Luotonen iski hattutempun, jonka päälle antoi vielä yhden maalisyötön. Hannula tehoili 2+1. YIlveksen tehokkain keskinäisissä oli Ylöjärven ottelussa kaksi osumaa syöttänyt Sini Sutinen. Hannula tehoili keskinäisissä yhteensä 7+2 pistettä.

Vierasottelut Ylöjärvellä on ollut paria poikkeusta lukuun ottamatta melko runsasmaalisia. Edelliskaudella nähtiin myös 11 osumaa, mutta kaudella 18-19 MuSaFutsal haki ”vain” kolmen maalin ottelussa pisteet Poriin lukemin 0 – 3 (0 – 1). Millainen ottelu nähtäneen lauantaina, niin se selviää saapumalla paikan päälle tai seuraamalla ottelua Ruutu+ palvelun kautta. Ottelun aloituspotku klo 15.00


Jasmin Ylikraka johtaa liigan pistepörssiä. Jatkuuko pisteputki huomenna Ylöjärvellä?Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com

Jasmin Ylikraka johtaa liigan pistepörssiä. Jatkuuko pisteputki huomenna Ylöjärvellä?
Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com