Nuori Veikkausliigaa pelannut hyökkääjä MuSan haaviin

Fareed Sadat on MuSan mies. (Kuva: Juha Tamminen)

Fareed Sadat on MuSan mies. (Kuva: Juha Tamminen)

Fareed Sadat vahvistamaan MuSan hyökkäystä

Musan Salama ja Fareed Sadat ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen, joka pitää sisällään testijakson. Vuonna 1998 syntynyt Sadat saapui Poriin perjantaina ja liittyi välittömästi joukkueen vahvuuteen. Mies on pelipaikaltaan hyökkääjä ja hän pelaa kauden avauksessa AC Kajaania vastaan.

- John Fredriksenin ja Yutaka Aben siirroissa kohtasimme odottamattomia ongelmia ja pelaajat ovat pelikelpoisia vasta 20.7 siirtoikkunan auetessa. Nopealla reagoinnilla, hyvillä kontakteilla sekä kovalla työllä löysimme hyökkäyspäähän erittäin laadukkaan korvaajan. Olen iloinen että Fareedin pelilupa järjestyi jo heti lauantaiksi, kommentoi toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi.

Sadat on syntynyt Afghanistanissa, mutta omaa myös Suomen kansalaisuuden ja vuonna 2017 mies sai ensimmäisen maajoukkuekomennuksen alle 19-vuotiaiden maajoukkueessa.

Viime kaudella Sadat pelasi Haukarissa Islannissa toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Vuosina 2016-2019 mies edusti Veikkausliigan FC Lahtea pelaten yhteensä 39 Veikkausliiga-ottelua tehden niissä kolme maalia.

- Fareed tuli tosiaan nopealla aikataululla meille ja ensi vaikutelma hänestä on positiivinen. Kohtelias ja mukavan oloinen mies. Harjoituksissa pyrki tekemään haluamiani liikkeitä ja on potentiaalinen pelaaja, joka on etsinyt oikeaa paikkaa läpimurrolle. Me koitetaan se nyt yhdessä saada aikaan, kommentoi päävalmentaja Ville Ulanen tuoretta hankintaa.

Sadat on kehissä tänään kotiavauksessa AC Kajaania vastaan.

Juho Montola viime kaudella AC Kajaania vastaan. (Kuva: Kari Saha / UrheiluSuomi.com)

Lue lisää


Kommentit