Nousijat kohtaavat - MYPA saapuu Stadionille!

<p>Ensimmäinen kotivoitto hakusessa lauantaina! (UrheiluSuomi.com)</p>

Ensimmäinen kotivoitto hakusessa lauantaina! (UrheiluSuomi.com)

MuSa saa lauantaina vieraaksi toistaiseksi voitoitta olevan MYPA:n

Taistelu tärkeistä pisteistä jatkuu lauantaina Stadionilla, kun toinen nousija MYPA saapuu Poriin vieraaksi. Talvikaudella MuSa kohtasi MYPA:n Suomen Cupin ottelussa, tuolloin MuSa haki hienon 1-4-voiton MYPA:sta.

MYPA:n alkukausi Ykkösessä on ollut vaikea. Neljästä ensimmäisestä pelistä tuloksena on neljä tappiota, joista viimeisin 7-2 tappio EIF:lle. Maalitili joukkueella aukesi vasta kolmannessa pelissä AC Kajaania vastaan. Kolme tehtyä maalia, joista kahdesta on vastannut Samuel Lindeman. MYPA tulee aivan varmasti Poriin vain yksi tavoite mielessään, voitto- ja pistetilin avaaminen.

Kotijoukkue MuSa haluaa varmasti myös pestä kasvonsa FC Haka-pelin jälkeen, kun Valkeakoskella takkiin tuli lukemin 6-1. Joukkue haluaa palata takaisin voittokantaan ja ottaa toivottavasti runsaan kotiyleisön edessä ensimmäinen kotivoitto!

Kun molempien joukkueiden lähtökohdat otetaan huomioon, ainekset hyvään ja viihdyttävään otteluun on olemassa.

Valmentaja Ville Ulanen on odottavaisella fiiliksellä:

"Hieno matsi tulossa. Nousijajoukkueet kyseessä, joten varmasti samansuuntaisia tavoitteita molemmilla on kaudesta. Koitetaan jatkaa lauantaina viime kotipelissä nähtyä hyvää ilmettä, kotiavauksessa saimme hyvin haastettua FF Jaroa."

Haka-pelistä ollaan otettu opiksi ja suunnitelma on selvä lauantaille:

"Meidän pitää parantaa viime pelistä paljon ja uskoa työntekoon. Työnteon kautta saadaan meidän omia vahvuuksia esiin. Uskon, että nöyryys puolustettaessa oman maalin edustaa paranee. Hyökätessä yritetään saada yläpään pelaajia vielä yhtenäisemmin mukaan. Tasainen ottelu varmasti tulossa.

Viime kotipelin yleisömäärä oli niin mahtava, että toivottavasti kaikki lähtevät taas sankoin joukoin meitä katsomaan ja tukemaan."

Aleksi Leppänen ja Joonas Lakkamäki eivät tällä viikolla lähde Pallo-Iirojen mukaan, vaan ovat joukkueen vahvuudessa lauantaina.

Tervetuloa siis nauttimaan taas Ykkösen tunnelmasta ja kannustamaan MuSa ensimmäiseen kotivoittoon!

MuSa - MYPA lauantaina 25.5 klo 17 Porin stadionilla!

Liput ennakkoon: https://kauppa.musansalama.fi/cg/41/liput/

Lauantaina sekä myös keskiviikkona AC Oulua vastaan, Blind Burger paikalla ottelutapahtumassa tekemässä burgereita! Jokaisesta ostoksesta 1€ menee Musan Salaman junioreille, joten samalla, kun nautit kaupungin parasta burgeria, tuet MuSan junioritoimintaa!


Kommentit