MYPA-ennakko: Sarjajumbon vieraaksi taistelemaan pisteistä

(Kuva: UrheiluSuomi.com)

(Kuva: UrheiluSuomi.com)

"Meillä on tähän peliin selkeä idea, miten me aiomme pelata"

MuSa suuntaa lauantaina Lyttylän Liikenteen keltaisella bussilla kohti Myllykoskea, jossa porilaiset kohtaavat tällä hetkellä sarjajumbo MYPA:n KSOY Stadionilla klo 15.

MYPA:n kausi on ollut vaikea. Joukkue aloitti kauden neljän ottelun tappioputkella, mutta viidenessä ottelussa MYPA sai raavittua voiton viime hetken voittomaalilla juurikin Porista toukokuussa. Toki viime kohtaaminen heinäkuussa päättyi MuSan revanssiin suvereenein lukemin 4-0. Tähän mennessä myllykoskelaiset ovat pystyneet ottamaan täyden pistepotin vain kolme kertaa tähän mennessä.

Panosta riittää myös MYPA:lla kauden loppuun saakka. Viime pelistä irtosi komea 2-3-vierasvoitto EIF:stä. Tällä hetkellä TPV on vain kolmen pisteen päässä ja AC Oulu viiden pisteen. MYPA:lla on vieläpä edessä ottelut molempia joukkueita vastaan, joten kauden putoaja on kaikkea muuta kuin selvä.

MYPA:n tavoin MuSalla riittää panosta vielä loppukauden peleissä. Joukkue taistelee FF Jaron kanssa Ykkösen kolmannesta sijasta. Pietarsaarelaiset ovat kahden pisteen päässä hävittyään maanantaina KTP:lle. Myllykoskelle joukkue lähtee allaan tappio FC Hakalle lukemin 4-0. Lauantain kamppailuun palaavat pelikiellosta kapteeni Jussi Välilä ja Antti-Pekka Pihlainen, se on hieno uutinen peliä ajatellen.

Porissa pelatut MYPA-ottelut ovat olleet opettavaisia joukkueelle ja nyt lähdetään innostunein mielin ensimmäistä kertaa Myllykoskelle:

"Ensimmäistä kertaa MYPA:n vieraaksi tällä kaudella. Porissa pelatut pelit olivat hyvin opettavaisia tätä peliä ajatellen. Meillä on tähän peliin selkeä idea, miten me aiomme pelata."

"MYPA sai voitettua viime pelissään ja tarttui taisteluun säilymisestä. Meidän pitää olla valmiina taistelemaan pisteistä, mitään ei tässä sarjassa saa ilmaiseksi tai vahingossa. Odotan hyvää peliä meiltä sekä taktista osaamista."


Kommentit