MYPA-ennakko - "Odotamme jo innolla lauantain peliä"

Kuva: UrheiluSuomi.com

Kuva: UrheiluSuomi.com

Kotipelit jatkuvat - MYPA saapuu Stadionille

Kotipelit jatkuvat huomenna lauantaina, kun MYPA saapuu toista kertaa tällä kaudella Poriin. Viime kerralla porilaisille jäi varmasti hampaan koloon, kun MYPA haki täydet pisteet lopun maalillaan 1-2, joka vielä kaiken lisäksi oli oma maali. Tuo halutaan varmasti nyt kuitata.

Vieraat ovat tällä hetkellä sarjassa toiseksi viimeisenä, kaksi pistettä viimeisenä olevaa AC Kajaania edellä. TPV puolestaan on vain yhden pisteen edellä. Myllykoskelaisilta löytyy tuon toukokuun ottelun lisäksi vain yksi voitto ja se tuli komeasti TPS:iä vastaan. Noiden kahden voiton lisäksi joukkueella on seitsemän tappiota ja neljä tasapeliä kasassa, kun ollaan puolivälissä kautta.

Kausi on puolivälissä ja MuSa majailee upeasti neljäntenä takanaan joukkueet kuten AC Oulu ja KTP. Kausi on kuitenkin pitkä ja yhtään ei ole varaa antaa siimaa, Oulu ja KTP ovat pisteen päässä ja seitsemäntenä oleva EIF viiden pisteen.

Lauantain matsiin isännät lähtevät otteluun allaan tappio FC Hakalle, joka katkaisi joukkueen neljän pelin pisteputken. Tuleva MYPA-ottelu on taas niitä erityisen tärkeitä pelejä ja joukkue haluaa varmasti revanssin toukokuun ottelusta ja palata takaisin pistekantaan. Juuso Rantala ei pelaa pelikiellon vuoksi ja Juho Montolan, Rudi Dieterin ja Aleksi Pöntisen pelaaminen on epävarmaa valmentaja Ville Ulasen mukaan. Waltteri Riihimäki sekä Aleksi Leppänen ovat lainalla Pallo-Iiroissa.

Ulasen ennakkokommentit:

"Revanssin aika! Viimekertaisesta ottelusta MYPA:a vastaan jäi huonoja fiiliksiä. Meidän peli oli hyvää ja maalipaikkoja saatiin luotua vastustajaa enemmän. Silti saaliina oli nolla pistettä."

"Uskon, että kentällä tullaan näkemään sen näköistä ilmettä, että tappiota emme suostu enää kokemaan. Viikon harjoitukset ovat sujuneet ongelmitta ja odotamme jo innolla lauantain peliä."

"Oman pelin asioita ja maalintekoa ollaan harjoiteltu, unohtamatta tekniikkaa ja muita jalkapallon perusasioita. Uusi pelaaja debytoi suurella todennäköisyydellä mikäli paperit ehtivät kuntoon."

Ullen mainitsema uusi pelaaja on eilen julkaistu Yokochi Takanori, jonka pelilupa on kunnossa ja miehen debyytti nähdään huomenna!

MuSa - MYPA la 13.7 klo 17 Porin stadion!

LIPUT: 12€ / 8€ / alle 16v ilmaiseksi


Kommentit