Musan Salama yhteistyöhön Net World Sportsin kanssa

Musan Salama ja Net World Sports ovat aloittaneet yhteistyön. MuSa tilasi Net World Sportsin laajasta valikoimasta välineitä päivittäisen harjoittelun tukemiseen.

Net World Sports on johtava urheiluvälineiden tarjoaja, jonka tuotevalikoima kattaa useita urheilulajeja. Heidän urheiluvälinevalikoimassaan on yli 7000 tuotetta ja tuotteet ovat tilattavissa kohtuullisen nopeasti myös Suomeen. Yhtiön toimintaperiaate on selkeä: He haluavat tarjota erikoistuotteita mahdollisimman nopeasti ja tehokkaasti.

Net World Sportsin tuotteet ovat helpottaneet Musan Salaman edustusjoukkueen päivittäisiä harjoituksia. Vapaapotkumannekiinit ovat olleet käytössä eritoten vapaapotkuharjoituksissa, mutta niitä on hyödynnetty myös harjoitusten tukena yleisellä tasolla.

Taitettava alumiinivalmisteinen FORZA POD -jalkapallomaali kulkee kevyen painonsa vuoksi kätevästi mukana harjoituskentälle, jossa sitä voidaan käyttää erilaisissa harjoitteissa.

Forza urheiluvalmentajan kirjoituslevy on valmennuksella käytössä taktiikoiden läpikäymisessä, mutta se kulkee kätevästi myös harjoituskentälle. Kentällä voidaan tarvittaessa käydä harjoituksen kulku läpi kirjoituslevyn avulla.

Musan Salaman organisaation tapahtumavastaavana ja myynnin parissa työskentelevä Sami Salomaa on erittäin tyytyväinen yhteistyöhön Net World Sportin kanssa.

"Asiat ovat järjestyneet erinomaisesti heidän kanssaan. Nettisivuilta on helppo tilata tuotteita ja ne on toimitettu erittäin nopealla aikataululla. Nopean toimituksen ansiosta tuotteet saatiin nopeasti mukaan harjoituksiin, eikä niitä jouduttu odottelemaan. Tuotteet vaikuttavat todella laadukkailta ja ovat myös kevyitä kantaa ja siirrellä. Olen keskustellut valmennuksen kanssa ja he ovat olleet erittäin tyytyväisiä mm. vapaapotkumannekiineihin", Salomaa iloitsee.

Pääset tutustumaan Net World Sportsin valikoimaan: https://www.networldsports.fi/jalkapallo