MuSan maalivahtiosasto vahvistuu liigamaalivahdilla

Joonas Immonen pukee Salama-paidan ylleen loppukauden ajan. (Kuva: Jussi Rämä)

Joonas Immonen saapuu MuSaan FC Hakasta lainasopimuksella

MuSa ja FC Haka ovat sopineet maalivahti Joonas Immosen siirtymisestä MuSaan lainasopimuksella. Lainasopimus on loppukauden kestävä, mutta sopimukseen kuuluu vielä tarkistuspiste, joka on elokuun lopulla.

Syyskuussa 23 vuotta täyttävä Immonen aloitti viime kaudella Ykkösessä Hakan maalilla 12. pelin verran pelaten yhteensä kolme nollapeliä. Valkeakoskelaiset nousivat suvereenin kauden jälkeen takaisin Veikkausliigaan. Tällä kaudella peliaikaa Veikkausliigassa ei ole tullut kuin yhden pelin verran, joten mies on innoissaan päästessään hakemaan peliaikaa Ykkösestä.

- Loistavat on fiilikset päästä pelamaan pitkästä aikaa ja mikäs sen hienompaa taas, kun taistella noususta, johon meillä on kaikki edellytykset! Viime kausihan meni aivan loistavasti, sekä joukkueena, että yksilönä, joten siitä lähdetään jatkamaan, kommentoi Immonen tuoreeltaan.

Maalivahdin hankinta tuli ajankohtaiseksi, kun Tomi Mikkelsson loukkasi polvensa, joka vaatii leikkaushoidon ja on näin loppukauden sivussa. Myös täksi kaudeksi MuSaan siirtynyt Olli Hakanpää on sivussa kauden loppuun saakka, joten MuSa on nyt aktiivisesti hakenut loppukaudeksi Mikkelssonin ja Hakanpään tuuraajaa. FC Haka ja Immonen osoittautuivat luontevaksi valinnaksi.

Toiminnanjohtaja Kari Löytökorpi kiittää niitä yhteistyökumppaneita ja tahoja, jotka mahdollistivat siirron.

- Veskaritilanne kävi akuutiksi, kun saimme tiedon, että Mikkelssonin polvi joudutaan operoimaan. Eetu Lindfors ja Rasmus Simula saivat hienoa kokemusta Ykkösestä, mutta he ovat A-junioreiden maalivahdin lisäksi kaikki maalivahdit tällä hetkellä seurassa. Eetu toki jatkaa edustuksen varamaalivahtina.

- Siirtoraja menee kiinni 6. syyskuuta, joten kyllä meillä oli selkeä tarve täydentää tätä osastoa. Meillä oli kaksi selkeää hyvää vaihtoehtoa, joista nyt valikoitui Joonas Immonen seuraamme. Haluan kiittää heitä, jotka mahdollistavat sen, että pysymme loppukauden osalta kilpailukykyisinä. Joonas on urallaan eteenpäin haluava maalivahti ja sopii meidän joukkueeseen erittäin hyvin, kommentoi Löytökorpi uutta maalivahtia ja tilannetta sen ympärillä.

Päävalmentaja Ville Ulanen on tyytyväinen, että Immonen saatiin tuuraamaan Mikkelssonia.

- Joonasta nähtiin paljon viime kaudella Hakaa vastaan pelatessa, mutta myös videolta. Erittäin tyytyväinen, että saadaan nuoreen maalivahtiosastoon täytettä nyt, kun Tomppa joutuu kauden keskeyttämään.

- Joonas on erittäin hyvä maalivahti ja hienoa päästä tutustumaan mieheen ja hänen persoonaan lisää. Hän on maalivahti, jolla on selkeä visio ja motivaatio kehittyä ja tavoitella uraa eteenpäin, sanoo Ulanen.

Immonen saapuu Poriin tänään torstaina ja on lauantaina todennäköisesti kehissä, kun MuSa kohtaa AC Oulun.


Kommentit