Musan kesäkioskin avajaiset ja peräkonttikirppis

Musan Salama viettää kesäkauden avajaisia lauantaina 6.6.2020 klo 9.30 eteenpäin Musan kentällä

Tervetuloa Musan Salaman järjestämiin kesäkioskin avajaisiin sekä peräkonttikirppikselle lauantaina 6.6.2020 Musan kentälle! Tuu tsekkaamaan miten komean kasvojenkohotuksen vanha Viipalekoulu sai, kun se talkoovoimin muovattiin viihtyisäksi kesäkahvilaksi. Auringonsäteiden lämmittäessä pitkin päivää kelpaa myös istua kesäkahvilan terassille ja nauttia viikonlopusta, seurasta ja vaikka jäätelöstä! Parhaimmassa tapauksessa pääset näkemään myös juniorijalkapallon riemua, sillä ainakin seuramme pienimmät pelurit treenaavat Musan kentällä aina lauantaisin.

Lisäksi Musan kentällä voit lauantaina tehdä edullisia second hand -löytöjä, kun pistämme kahvilan puolelle kenttää pystyyn pienen peräkonttikirppiksen. Myymään ovat tervetulleita kaikki, emmekä veloita myyntipaikasta mitään. Mikäli sinulla siis notkuu nurkissasi ylimääräisiä pelikamoja tai mitä vaan muuta tavaraa tai vaatetta, tule kierrättämään ne Musan kentälle hyvässä hengessä!

Kiinnostuneita myyjiä pyydetään ilmoittautumaan allekirjoittaneelle puhelimitse tai sähköpostilla! Myyjiä toivotaan paikalle lauantaina klo 9.30. (Pihaan ajo Rinteentien puolelta)

Huom!
Mikäli et ole tulossa myymään tavaraa, pysäköithän autosi katsomoiden takana olevalle parkkipaikalle!

Kysymykset ja lisätiedot
Janina Kolkka
Tapahtumavastaava
Musan Salama ry
janina.kolkka@musansalama.fi
0505173570