MuSaFutsalin maalivahtitrio kasassa

Nea Siren täydentää maalivahtiosaston

MuSaFutsalin viides julkistettava sopimuspelaaja täydentää joukkueen maalivahtiosaston. Kahden kauden ajan joukkueessa ollut Nea Siren jatkaa Porissa tulevanakin kautena. Nuori ja erittäin lupaava Siren on ollut joukkueen kolmosveskarina koko ajan. Kahden kauden aikana Siren on kuitenkin esittänyt lupauksia antavia otteita.

Kokoonpanossa ”Nemo” oli viime kaudella lähes kaikissa kotipeleissä ja finaaleissa hän oli joukkueen mukana Torniossa. Viime kausi ei tuonut lisöystä edelliskautena tulleisiin kahteen otteluun. Ensimmäisen kerran hän oli liigan puolella kentällä avausottelussa GFT:tä vastaan Porissa, jolloin hän kävi kentällä torjumassa yhden kymppimetrisen. Saman kauden joulukuussa hän pelasi Porissa OPA:a vastaan toisen puoliajan. Torjuntoja hänelle kertyi tuolloin kahdeksan, eikä hänen tarvinnut kertaakaan kaivaa palloa selkänsä takaa.

Nea Siren (oik.) täydentää trion. Kaikki kolme jatkavat tulevallakin kaudella.Kuva: Nyblin

Nea Siren (oik.) täydentää trion. Kaikki kolme jatkavat tulevallakin kaudella.
Kuva: Nyblin

"Iso apu"

Sirenille päätös jatkaa MuSaFutsalissa oli helppo ja hän lähtee tulevaan kauteen hyvällä fiiliksellä. Kahden mestaruuden jälkeen hänkään ei pidä ajatusta putken katkaisemisesta yhtään. ”Koko kausi pitää tehdä kovaa hommia, että voidaan pitää yllä mestaruusputkea, joka olisi todella hienoa!”, kertoo Siren siitä, miten putken on mahdollista jatkua. Tulevalla kaudella hänen tavoitteenaan on kehittyä entistä enemmän ja tulla paremmaksi maalivahdiksi. Esimerkkiä hänelle näyttää kaksikko Siiri Lilja ja Martta Perälä, joten esimerkistä ei kehittyminen jää kiinni. ”Vaikka olen kolmosvahti, niin olen isona apuna treeneissä Martalle ja Siirille”, kertoo Siren ajatuksiaan.

Nyt on julkaistu siis viisi ensi kauden sopimuspelaajaa ja koko maalivahtitrio on esitelty. Uutisia luvassa jälleen muutaman päivän päästä, joten seuraa meidän some-kanavia ja kotisivuja, niin pysyt ajantasalla siitä, mitä Porissa tapahtuu.

Siren heiluttelee yleisölle esittelyissä tulevallakin kaudella.​​​​​​​Kuva: Pekka Tuominen

Siren heiluttelee yleisölle esittelyissä tulevallakin kaudella.

​​​​​​​Kuva: Pekka Tuominen