MuSaFutsal voittoon kotiavauksessaan

Vierailija Sportille ei jäänyt sanansijaa kotijoukkueen 8 – 0 (2 – 0) voitossa

Ottelun alkuun tuli heti selväksi ottelun kuva. Viidellä pelaajalla Poriin saapunut Sport puolusti kaikilla pelaajalla, ja pallon saadessaan heittivät sitä sokkona hyökkäyspäätyyn. MuSaFutsal vyöryi kerta toisensa jälkeen kohti Teresa Delian vartioimaa Sport-maalia. Sihti oli kuitenkin avausjaksolla hukassa ja Delia napsi tukun torjuntoja. Avausmaali syntyi ajassa 07.41, kun Elina Setälä oli maalin edessä irtopallossa ensimmäisenä ja laukoi pallon verkkoon. Avausjakson toisesta osumasta vastasi kotidebyytissään Vera Mattila, joka laukoi Milla Ljungmanin syötöstä.

Kotijoukkue sai toiselle jaksolle lentävän startin, sillä jo avausminuutilla Jasmin Ylikraka laukoi Ljungmanin esityöstä alakulmaan. Maalin jälkeen Delia esitti muutamia loistavia torjuntoja, eikä maaleja nähty. Pelin painepiste oli Sportin päädyssä ja kotijoukkue löi painetta paljon nopeammalla temmolla kuin avaus 20 minuuttisen aikana. Anni-Elina Luotonen oli seuraava maalintekijä. Hän pääsi tilastoihin ajassa 32.29 tehdyllä osumalla. Hän riisti pallon keskialueella ja kuljetuksensa päätteeksi laukoi taka-alakulmaan. Vajaa minuutti myöhemmin lukemat olivat olivat 6 – 0, kun Helmiina Luoma sekä Milla Ljungman saivat nimensä maalintekijätilastoihin. Viimeisen parin minuutin aikana Iina Heikkilä sekä Luoma toistamiseen kaunistelivat loppunumeroiksi 8 – 0 (2 – 0). Joukkueiden parhaina palkittiin Milla Ljungman (MuSaFutsal) sekä Teresa Delia (FC Sport).

Kahdesti osunut Helmiina Luoma iloitsi onnistumisistaan vaikean viime kauden jälkeen. ”Ei kukaan ole varmaan tuulettanut kahdeksatta osumaa kuin minä tänään”, iloitsi Luoma pelin jälkeisessä haastattelussa. Hänen mukaansa oli kiva pelata myös yleisön edessä, vaikkei peli tänään mitään suurempaa jännitystä tarjonnut.

​​​​​​​Urheilusuomi.comin kuvagalleria ottelusta: http://www.urheilusuomi.com/galleria.asp?galleriaid=4058

Keskiviikkona MuSaFutsal pelaa uudelleen kotiyleisön edessä, kun liiganousija FC Nokia tulee vastaan klo 19.00 alkavassa ottelussa.

Helmiina Luoma (vasemmalla) pääsi kahdesti tuulettamaan tehdyn maalin merkiksi.Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com

Helmiina Luoma (vasemmalla) pääsi kahdesti tuulettamaan tehdyn maalin merkiksi.

Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com