MuSaFutsal voiton päähän finaalista

MuSaFutsal voitti toistamiseen viikonlopun aikana YIlveksen

Lauantain kaltaista kyttäilyä ei tänään sunnuntaina enää ollut alkuun havaittavissa. Pelin kulku meni pitkälti samalla kaavalla kuin välierien avausottelu lauantaina. Kotijoukkue MuSaFutsal piti palloa ja YIlves iski nopeista hyökkäyksistä. Maalitilin avaamiseen meni tänään vajaa viisi minuuttia. Anni-Elina Luotonen haastoi laidalla ja pelasi keskelle Iina Heikkilälle. Hän ohjasi ensimmäisellä kosketuksella pallon ohi Helena Unkurin. Vajaa minuutti myöhemmin kotijoukkue iski erikoistilanteesta. Kulma pelattiin alaspäin, josta Luotonen lähetti pallon maalille. Pallo muutti vierasjoukkueen pelaajasta epäonnekkaasti suuntaa ja yllätti Unkurin. Peli meni välillä melko vauhdikkaasti päästä päähän, mutta maalitilanteissa se isoin terävyys puuttui kummassakin päässä. Kotijoukkueen vei 3 – 0 taukojohtoon Ylikrakan kaksosten yhteispeli. Minttu pelasi ensin Jasminin tekopaikkaan, joka kuitenkin vielä naatiskeli Mintulle maalin eteen, josta hän pääsi nautiskellen lyömään tyhjiin.

Toiselle jaksolle tuli selkeästi terävämpänä YIlves, joka iskikin ensimmäisestä hyökkäyksestään kavennusosuman. Emmi Rauhala pääsi laukomaan hyvältä paikalta pallon ohi Martta Perälän ja toi vieraat kahden maalin päähän. Reilu pari minuuttia myöhemmin pääsi vieraat yrittämään kavennusosumaa kutosen täplältä. Senni Virenin laukauksen Perälä kuitenkin torjui. Irtopalloissa oli Perälä myös terävänä ottaen pari torjuntaa lisää ennen kuin kaappasi pallon syliinsä. Ottelussa ei tilanteita syntynyt eilisen lailla ja maalivahdit torjuivat melko helpostikin kummassakin päässä. Kolmisen minuuttia ennen loppua YIlves otti aikalisän ja välittömästi otti viidennen kenttäpelaajan mukaan aina tilanteen sen salliessa. MuSaFutsal iski kuitenkin seuraavasta hyökkäyksestään päivän neljännen osumansa. Luotonen pääsi kahdesti kokeilemaan, ja toisella yrityksellä laukoi pallon maalin kattoon ja loppulukemiksi 4 – 1. YIlves yritti loppuun saakka, mutta lähinnä näennäistä pallon siirtelyä eikä kunnon tekopaikkoja pystyneet luomaan. Joukkueiden parhaiksi pelaajiksi palkittiin Netta Hannula (MuSaFutsal) ja Rosa-Maria Siren (YIlves).

Välieräsarja on nyt MuSaFutsalille 2 – 0, ja porilaiset ovat enää voiton päässä finaalipaikasta. Kolmas ottelu pelataan ensi viikon torstaina 21.4 klo 19.00 Ylöjärvellä. Ottelun tulos määrittää sen, että jatkuuko välieräsarja sunnuntaille. Porilaisten voittaessa sarja katkeaa. YIlveksen voittaessa torstaina, niin neljäs ottelu pelattaisiin sunnuntaina niin ikään Ylöjärvellä.

Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com

Kuva: Kari Saha / Urheilusuomi.com